DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Zen AiO ZN242IFGT – Gamer notebook teljesítmény egy All-in-One gépben

asus zen aio zn242ifgt digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Igen a cím nem hazudik, ugyanis a Zen Aio stílus és hardver tekintetében is egy Gamer gép, így minden felhasználási téren képes lesz csúcsteljesítményt nyújtani. Kicsit szkeptikus voltam a teszt elején, de ahogy előző All in One cikkebben is említettem, óriási ütemben fejlődik a technika, így a határ a csillagos ég.


Utolsó frissítés: 2018. április 20. péntek, 13:20

Találatok: 57

Bővebben: ASUS Zen AiO ZN242IFGT – Gamer notebook teljesítmény egy All-in-One gépben

ASUS Zenbook Flip S UX370UA – A világ legvékonyabb ultrabookja UHD felbontással.

asus zenbook flip s ux370ua digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Ismételten egy Asus Zenbook járt kezeim között, ami a felsőkategóriás flip családba tartozik. Volt szerencsém használni hosszabb ideig érintés érzékeny Zenbook-ot, viszont ez az élmény amit most volt lehetőségem átélni merőben másabb. Aki ezt a gépet birtokolja, hamar hozzá kell majd szoknia a kíváncsi tekintetekhez, ugyanis nagyon sokan rácsodálkoznak, hogy mi is lehet az ott a kezünkben. Ami biztos, hogy mindenhova szeretnénk majd magunkkal vinni és akár indokolatlanul is szeretnénk a közelünkben tudni, és csak nyomkodni. Így egy újabb csúcskategóriát köszönhetünk az UX370UA személyében, de lentebb rá is térünk miért.

Utolsó frissítés: 2018. április 19. csütörtök, 11:34

Találatok: 167

Bővebben: ASUS Zenbook Flip S UX370UA – A világ legvékonyabb ultrabookja UHD felbontással.

ASUS Zenbook UX331UN - A világ legvékonyabb laptopja dedikált grafikus kártyával.

asus zenbook ux331un digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit! Beszélgessünk egy picit arról, hogy milyen is a tökéletes otthonra és tárgyalásokra esetleg egyetemre, főiskolára szánt ultrabook. Legyen könnyű, pipa, legyen vékony, hogy ne kelljen külön idétlen táskákat venni hozzá, pipa, legyen hosszú az üzemideje, viszont mindez ne váljon a terhelhetőség rovására, pipa. Hatásszünet…. Így van, Ő az Asus Zenbook UX331.

Utolsó frissítés: 2018. április 20. péntek, 11:53

Találatok: 212

Bővebben: ASUS Zenbook UX331UN - A világ legvékonyabb laptopja dedikált grafikus kártyával.

Razer Tartarus V2, Deathadder Elite, Abyssus Elite – A játokos kiegészítők egyik koronázatlan királya.

razer tartarus v2 digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Mivel rengeteg Razer kiegészítő érkezett hozzánk a napokban, így megkértek, hogy ami tetszik, készítsek róla egy bemutatót. Én a címben említett termékeket választottam, viszont ha szeretnétek más eszközről is tesztet kérlek, jelezzétek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkre és mindent megteszek az ügy sikeréért.

Egyedi PC brutális teljesítménnyel. „A millió dolláros BaBy.”

egyedi pc digiprime.hu

Ismételten, egy általunk válogatott és szerelt gép került kezeim közé és leesett az állam. Még nem volt alkalmam ehhez a szörnyeteghez hasonló konfigurációt kipróbálnom, így nagyon kíváncsi voltam, mit fog produkálni és nem jutok szavakhoz. Tudom, hogy van nála brutálisabb összeállítás, viszont a teszteken 97%-os eredménnyel zárt, így nem túl sok gép maradt, ami nagyobb teljesítményre képes.

Utolsó frissítés: 2018. április 13. péntek, 10:20

Találatok: 777

Bővebben: Egyedi PC brutális teljesítménnyel. „A millió dolláros BaBy.”

MSI GL62M – Megfizethető kategória, korrekt teljesítménnyel

msi gl62m digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Jelen tesztalanyunk egy MSI notebook a Gamer szekcióból, ami valljuk be igen tetszetős külsőt kapott. Egyre nagyobb teret hódít a játékos piac magának, így minden gyártó részvételét teszi és tudásának legjavát pakolja bele egy-egy notebookba, eme elég zsúfolt piacon. Szerencsénkre a versengés a vásárlók javára szolgál, ugyanis az árak néhány esetben igen kedvezőek. De térjünk inkább rá vendégünkre.

Utolsó frissítés: 2018. április 11. szerda, 11:36

Találatok: 829

Bővebben: MSI GL62M – Megfizethető kategória, korrekt teljesítménnyel

DELL XPS 13 9360 – egy közkedvelt sorozat az XPS termékcsaládból.

dell xps 13 9360 digiprime.hu

A Dell XPS-t senkinek sem kell bemutatnom. Ez az a gép amit „mindenki szeretne” de nagyon sok esetben anyagi határokba ütközik. A megjelenés és a kivitelezés sugározza magából a prémium üzleti szekciót, de nem csak ilyen célra ajánljuk, ugyanis „mindenhol” megállja a helyét.

Utolsó frissítés: 2018. április 10. kedd, 16:49

Találatok: 318

Bővebben: DELL XPS 13 9360 – egy közkedvelt sorozat az XPS termékcsaládból.

DIGIPRIME Gamers Choice – Saját gyártás a felső középkategóriás Játékosoknak.

digiprime gamers choice digiprime.hu

Jelen cikkünk egy általunk összeválogatott és szerelt Gamer gépről fog szólni, amiben persze tesztek is lesznek. Én notebookot használok amiben egy 1060-as Nvidia teszi lehetővé a jelenleg még nagyon sok játéknál a full részletességet, így nagyon kíváncsi leszek, mit tud majd az asztali változat.

Utolsó frissítés: 2018. április 05. csütörtök, 10:34

Találatok: 1304

Bővebben: DIGIPRIME Gamers Choice – Saját gyártás a felső középkategóriás Játékosoknak.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?