DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS ROG Strix Scar II GL704GW - ASUS RTX laptop

asus rog strix scar 2 gl704gw digiprime.hu

A gaming laptopok mindeddig vaskos készülékek hírében álltak, ami nem meglepő, tekintve, hogy milyen erőt is hordoznak magukban ezek a gépek. Az utóbbi időben azonban a gyártók nagy előrelépést tettek a dizájn terén, s az új generációs gaming laptopok már egyre könnyebbek és kompaktabbak elődeikhez képest.

Az ASUS ROG Strix Scar II GL704GW laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ROG Strix Scar II GL704GW laptop

asus rog strix scar 2 gl704gw 01 digiprime.hu

Itt jön a képbe az Asus legfrissebb gaming csúcsmodellje, valamint a Republic of Gamers termékcsalád legújabb tagja, az ASUS ROG Strix Scar II GL704. Mindössze 2.61 cm-es vastagságával és 2.4 kg-os súlyával a laptop jelenleg az egyik legvékonyabb 17.3 colos kijelzővel szerelt darab a játékra kiélezett számítógépek piacán.

asus rog strix scar 2 gl704gw 02 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 03 digiprime.hu

Jelenleg egyébként 2 verziója érhető el, ezek a grafikus vezérlőben különböznek, tesztünkben a csúcsmodellt teszteltük (GL704GW – RTX 2070 8GB):

  • ASUS ROG Strix Scar II GL704GV – nVidia Geforce RTX 2060 6GB GDDR6
  • ASUS ROG Strix Scar II GL704GW – nVidia Geforce RTX 2070 8GB GDDR6

Az ASUS ROG Strix Scar II GL704GW külseje nem olyan extrém, mint az a gaming laptopoknál megszokott, azonban egyes dizájnelemek, mint a feltűnő ROG logó, vagy a szálcsiszolt fém burkolat mégis kiemelik őt a játék-számítógépek tengeréből. Amint felnyitjuk a gépet, megragadja a tekintetet a 17.3 colos matt LED kijelző, ami csak még nagyobbnak tűnik az azt körülvevő szuperkeskeny káváknak köszönhetően. És ez még nem minden! A panel a világ első 144hz-es kijelzője 3 miliszekundumos GTG válaszidővel, ami kristálytiszta képet eredményez még a gyors tempójú verseny - vagy FPS játékok futtatása közben is.

asus rog strix scar 2 gl704gw 04 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 05 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 06 digiprime.hu

A teljes méretű, RGB világítást támogató billentyűzet is a gamerek igényeire lett kialakítva: a leütésekre villámgyorsan reagálnak, a W, A, S és D billentyűk pedig áttetszőek és működés közben teljes felületükön világítanak.
Mindezek ellenére mégsem az ASUS ROG Strix Scar II GL704GW külseje az, ami a legérdekesebb számunkra - a gépet hajtó hardver teszi őt igazán különlegessé. A készülék belsejében egy 8. generációs Intel Core i7 processzor rejtőzik, 16/32GB RAM-mal és 512 GB SSD vagy 1 TB HDD+256 GB SSD kombinációjú háttértárral érhető el, s a legfontosabb: egy nVidia GeForce RTX 2070 8 GB GDDR6 grafikus kártya gondoskodik a zökkenőmentes játékélményről. Nem meglepő, hogy a tesztek közben a gép elképesztő sebességet produkált, és minden probléma nélkül átlagosan 70 fps-sel futnak rajta az intenzív grafikai teljesítményt igénylő játékok is maximális beállítások mellett.

asus rog strix scar 2 gl704gw 07 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 08 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 09 digiprime.hu

Jogosan merülhet fel az olvasóban a kérdés, hogy ilyen teljesítmény mellett vajon mennyire melegszik fel a laptop háza. Nos, az ASUS mérnökei erre is gondoltak a készülék tervezésénél: a forradalmi HyperCool Pro technológia gondoskodik arról, hogy a hő egyenletesen osztódjon el a gépházban. Két nagyteljesítményű ventillátor is tartozik a rendszerhez, amik megkönnyítik a légáramlást és megakadályozzák a túlmelegedést.
A többi ROG géphez hasonlóan az ASUS ROG Strix Scar II GL704GW is lehetővé teszi a szoftverek személyre szabását a felhasználó számára, amivel a legtöbbet hozhatjuk ki a játékokból, akár streamelésről, akár szemet gyönyörködtető látványról legyen szó.

asus rog strix scar 2 gl704gw 10 digiprime.hu asus rog strix scar 2 gl704gw 11 digiprime.hu

Az ASUS ROG Strix Scar II GL704GW laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ROG Strix Scar II GL704GW laptop

2012 - 2019 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?