DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

MSI GF63 - a szuper könnyű gamer laptop

msi gf63 digiprime.hu

A GF62 utódjaként lépett a piacra az MSI GF63, mégis inkább neveznénk a GS65 Stealth Thin kistestvérének. Az MSI zászlóshajójához külsőre igencsak hasonlító GF63 azonban jóval pénztárcabarátabb, mégis prémium minőségű belépőszintű játékélményt nyújt.


Az MSI GF63 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

MSI GF63 laptop

msi gf63 01 digiprime.hu

Az MSI nem áldozta fel a GF63 dizájnját az ár oltárán: a GS65 formatervezését alapul véve egy árkategóriájában példátlanul vékony laptopot raktak össze. A 21.7mm vastagságú ház minőségi műanyag és szálcsiszolt fém ötvözete, a 15.6 colos FHD felbontású matt kijelzőt pedig mindössze 4.9mm-es kávák határolják, így a laptop alig lett nagyobb egy 14 colos panellel szerelt készüléknél – hordozhatóságát tekintve ebben az árkategóriában aligha tudnánk ellenfelet találni a GF63-nak a gamer laptopok között. Az MSI GF63 mindössze 1,86 Kg!

msi gf63 02 digiprime.hu msi gf63 03 digiprime.hu

A GF63 billentyűzete kellemes, könnyen használható, az MSI pedig GF62 többszínű háttérvilágítását pedig egy szolidabb és a szemnek is kellemesebb piros színű LED világításra cserélte. A touchpad az elvárásoknak megfelelően működik, reszponzív, nem akad problémája a jobb és bal területen történő kattintás felismerésével.

msi gf63 04 digiprime.hu msi gf63 05 digiprime.hu msi gf63 06 digiprime.hu

Vékony kialakítása ellenére sem marad el a teljesítmény és üzemidő terén a GF63 ellenfeleitől, sőt. A 8. generációs Intel Core i5 vagy i7 processzorral és nVidia Geforce GTX 1050 Ti grafikus kártyával szerelt laptop könnyedén megbirkózik a Fortnite-tal vagy az Overwatch-al, de a komolyabb grafikai teljesítményt igénylő játékokkal is elbír, ha a felhasználó nem ragaszkodik a FHD felbontáshoz játék közben. Természetesen a készülék RAM memóriájának és háttértárának mérete és típusa is befolyással van a teljesítményre, kínálatunkban azonban az 1 TB HDD-vel és 8 GB RAM-mal szerelt modelltől az 1 TB HDD+512 SSD-vel és 32 GB RAM memóriával hajtott darabokig minden megtalálható, így bárki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő darabot. Átlag felhasználás mellett a gép 7 órás üzemidőre képes - intenzív használat mellett is bőven kibír 5 órát - ami ebben a kategóriában bőven átlag felettinek mondató. Mint minden gamer laptop, a GF63 is produkál némi melegedést használat közben, azonban kis háza ellenére is elég jó a hűtése ahhoz, hogy mindennapi használat közben ez ne legyen zavaró.

msi gf63 07 digiprime.hu msi gf63 08 digiprime.hu

Csatlakoztathatóságát tekintve sem lehet panasz a GF63-ra: a gép két 3.5 mm-es jack csatlakozót – külön egyet - egyet a fejhallgatónak és a mikrofonnak – három USB Type A-t, egy USB Type C-t, egy RJ45 és egy HDMI dugót kapott, ez a repertoár pedig bőven kielégíti az átlag felhasználó igényeit.

msi gf63 09 digiprime.hu msi gf63 10 digiprime.hu

Mindent egybe vetve a GF63 egy szuperül sikerült kis gép lett: elég könnyű és kicsi munkához és iskolához, de teljesítményben is képes arra, mint nála méretesebb ellenfelei. Az MSI minden kétséget kizáróan slágerterméket tett le az asztalra és egy egyre inkább szélesedő piaci rést töltött ki a GF63-mal. A vékony, könnyen hordozható és kedvező árfekvésű gamer laptop nem csak álom többé – szerezd meg te is a GF63-at a digiprime.hu-n!

Az MSI GF63 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

MSI GF63 laptop

2012 - 2019 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?