DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS ROG COD Black Ops 4 Gamer csomag promóció

COD2 banner mini

Örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy szeptember 10-től a gaming notebookjaink és asztali gépeink számára exkluzív – tehát csak az ASUS-nál elérhető – gaming bundle promóció érhető el. A promócióban résztvevő termékek megvásárlásakor az ügyfél/végfelhasználó ajándékba kap egy Call of Duty: Black Ops 4 teljes játékot, amit online regisztráció és beváltás során szerezhet meg, majd telepíthet fel.

ASUS 2018 COD BO4 Banners GDN Single R3 HUN 970x250

A résztvevő termékek listája az alábbi linken, vagy a képre kattintva található meg.
ASUS ROG COD Black Ops 4 Gamer csomag promóció - termékek listája

Fontos, hogy a promócióban csak egyes Windows 10 operációs rendszerrel érkező ASUS ROG gépek vesznek részt!

Promóció időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2018. december 31-ig

A játékra jogosultságot jelző párbeszédablak működésének időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. január 7-ig

A promóciós ASUS kód/COD kód beváltási időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. január 10-ig

A játék letöltéséhez szükséges játékkód beváltási időtartama:
2018. szeptember 10-től – 2019. április 12-ig

A játék megjelenési ideje: 2018. október 12.

A beváltási folyamat

Az ASUS Kód beszerzése és jogosultság ellenőrzése:

  • A gyári Windows 10 rendszert futtató ASUS ROG gépen az ASUS Promotion APP egy felugró párbeszédablakon tájékoztatja a felhasználót arról, hogy jogosult a Call of Duty: Black Ops 4 játék beszerzésére.
  • Tovább kattintva az alkalmazás az ASUS VIP regisztrációs felületet tölti be, ahol először a felhasználónak el kell fogadnia a Felhasználási szabályzatot, mellyel a gép szériaszámán keresztül ellenőrzésre kerül, hogy az adott modell valóban részt vehet-e a promócióban. Ezt követően be kell jelentkeznie az ASUS VIP accountjával; akinek még nincs, ugyanitt regisztrálhat.
  • Ha a szériaszám ellenőrzése megtörtént, kétféle üzenetet kaphat. 1. A gép jogosult a promócióban való részvételhez, és ellenőrizze az ASUS VIP-hoz társított e-mail fiókját az ASUS Kód miatt. 2. A gép sajnos nem jogosult, nem vesz részt a promócióban.

A COD Kód és a játék beszerzése, letöltése:

  • A felhasználó az e-mailben az ASUS Kód mellett megkapja a www.ROGxBO4.com weboldal címét is, ahol a kért adatok – Név, e-mail cím, beszkennelt számlakép, ASUS Kód, Szériaszám - megadás után megkapja a játék beváltásához szükséges COD kódot.
  • A COD kóddal a felhasználónak el kell látogatni a www.callofduty.com weboldalra, ahol a COD VIP regisztrációt követően, a COD kód megadása után megkapja a játék letöltéséhez szükséges kulcsot.
  • Október 12., a játék hivatalos megjelenését követően a Battle.net kliensprogramon keresztül a játékkulcsának aktiválásával letölthetővé válik a játék.

Ha bármilyen, a regisztráció vagy a jogosultság ellenőrzése során problémába akad a felhasználó, a hibának megfelelő üzenetet kap a weboldalakon keresztül, és elirányításra kerül a promóciós Ügyfélszolgálati kapcsolattartóhoz.

ASUS 2018 COD BO4 Banners GDN Single R3 HUN 970x250

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2019 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?