DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

LENOVO Y Gaming Stereo Headset – játssz úgy, mint a nagyok.

lenovo y gaming headset digiprime.hu

Sziasztok!! A szokásoktól eltérően most nem laptoppal jelentkezem, hanem egy Gamer perifériával. A gyártó ez esetben a Lenovo, a fókuszban lévő eszköz pedig a Lenovo Y Gaming Stereo Headset. Az általam tesztelt és a képeken látható változat a második továbbfejlesztett kiadás. Azt, hogy mennyit és miben fejlődött a Lenovo oldalán megtaláljátok, de Én nem erről szeretnék beszélni/írni. Vágjunk bele!

Az LENOVO Y Gaming Stereo Headset teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Y Gaming Stereo Headset

lenovo y gaming headset 01 digiprime.hu lenovo y gaming headset 04 digiprime.hu lenovo y gaming headset 03 digiprime.hu

Szóval és tettel :) . A külső rengeteget változott az elődhöz képest, ezt elsőre is mindenki láthatja. Ami viszont megdöbbentett, hogy a súlyban is jelentős csökkenés észlelhető számomra. A Jack és USB csatlakozók helyett már csak a Jack elérhető.

lenovo y gaming headset 02 digiprime.hu lenovo y gaming headset 05 digiprime.hu lenovo y gaming headset 06 digiprime.hu

Hangzás tekintetében számomra történt egy kis változás (picit erőteljesebb, dinamikusabb lett), persze nem fogunk anyu vagy az asszony szoknyája mellett pityeregni a hangzás élethűsége miatt, de korrekt teljesítménnyel nyújtja azt amit kell. Azzal legyen tisztában mindenki, hogy nem egy audiofile fülesről van szó, hanem a Gamer-ek igényeit és elvárásait kielégítő eszközről és őszintén megmondom, hogy a Lenovo Y Gaming Stereo Headset akadály nélkül hozza az elvárhatót.

lenovo y gaming headset 07 digiprime.hu lenovo y gaming headset 09 digiprime.hu lenovo y gaming headset 10 digiprime.hu

Az ára persze nagyon sok mindent tükröz, viszont aki kicsivel drágábbat szeretne, vagy kicsivel olcsóbb került górcső alá, ne gondolkozzon rajta, megéri a rászánt zöldhasút. A lényeg, hogy nagyon sok E-sport versenyen és a PlayIT-n is rengeteg versenyző ezt használja, így valami pluszt biztos tud. Száz szónak is egy a vége, nézzetek be hozzánk és vegyétek, vigyétek, mert nem bánjátok meg!

lenovo y gaming headset 08 digiprime.hu

Köszönöm a figyelmet!

Az LENOVO Y Gaming Stereo Headset teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Y Gaming Stereo Headset

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?