DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS ROG STRIX XG27VQ – 27”-os hajlított monitor az Asus jóvoltából. Játokosok! Irány a virtuális világ!

asus rog strix xg27vq digiprime.hu

Sziasztok! Pár nappal ezelőtt a címben említett monitor került hozzám, ami sajnálatos, hogy csak a képek elkészítéséig, így mélyre ható tesztet nem tudtam végezni. Szerencsére annyi időm még volt, hogy kedvenc játékomat pár perc erejéig megcsodálhattam. Óriási élménynek lehettem így részese. A címben is ezért említettem, hogy „Irány a virtuális világ!”, mert szinte magába szippant a XG27VQ.

A Monitorok teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Monitorok

asus rog strix xg27vq 01 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 03 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 04 digiprime.hu

A hajlított panelnek köszönhetően szinte a teljes látóteret betakarja (azért a nagyobb méret biztos nagyobb élményt is jelent), ami azt eredményezi, hogy a játékban érzed magad, ténylegesen bent, mint a hős, akinek a bőrébe bújtál. Volt lehetőségem VR kipróbálására is, viszont számomra nem volt akkora átütő siker (persze az Oculus DK1 volt az alany és itt lehet azt mondani, hogy a felbontás és stb…., de gondoljatok bele még nem minden játéknál megoldott a mozgás és nagyon nehéz helyettesíteni a kontrollert, esetleg a billentyűzetet és egeret). Személy szerint jobban örülnék egy Asus ROG STRIX XG27VQ-nek, mint egy említett VR szemüvegnek. Persze ízlések és pofonok.

asus rog strix xg27vq 02 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 05 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 06 digiprime.hu

Végletekig sorolhatnám azt a rengeteg új fejlesztést, amit az Asus-nak sikerült belepakolni a XG27VQ-be, de azt bárhol megtekinthetitek, amit viszont érdemes kiemelni, hogy ez a 144 Hz azért nem botor dolog, hogy az XTREME LOW MOTION BLUR technológiát már ne is említsem.

asus rog strix xg27vq 07 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 08 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 10 digiprime.hu

A csatlakozókat a képeken megtekinthetitek, az biztos, hogy nem vagyunk híján belőlük. Az egyetlen, amit picit sajnálok, hogy nem tudtam kipróbálni a G-sync adta előnyöket, merthogy alanyunk FREESYNC-el rendelkezett.

asus rog strix xg27vq 09 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 11 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 12 digiprime.hu

A véleményem az, hogy abban az esetben, ha az árcédula nem jelent akadályt, mindenkinek ki kell próbálni. Óriási élményt jelent nemcsak a méret miatt, hanem a hajlított változat az, ami megadja az összképnek a sava-borsát, illetve az a rengeteg apróság is, ami igazi Gamer monitorrá teszi az Asus ROG STRIX XG27VQ. Köszönöm a figyelmet!

asus rog strix xg27vq 13 digiprime.hu asus rog strix xg27vq 14 digiprime.hu

A Monitorok teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Monitorok

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?