DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

LENOVO Ideapad V330 – Thinkpad mint egyeduralkodó?! Nem-nem itt az Ideapad új sorozata.

lenovo ideapad v330 digiprime.hu

Üdvözölök mindenkit. Nem olyan régen érkezett hozzánk a Lenovo új laptopja, ami az Ideapad családon belül a V330-as jelölést kapta és a belépő szintű üzleti kategóriát hivatott képviselni. Nem olvastátok rosszul, a Lenovo hivatalos oldalán is utalnak erre „Rendeltetésszerű egyszerűség a munka elvégzéséhez”. Miért is jó ez? Azért mert szélesebb körből választhatjuk ki cégünk új Laptopjait és szeretnék mindenkit megnyugtatni, nagyon kedvező áron.

Az LENOVO Ideapad V330 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Ideapad V330 laptop

lenovo ideapad v330 01 digiprime.hu lenovo ideapad v330 02 digiprime.hu

A legészrevehetőbb változás talán a külsőt érte, ugyanis a matt pasztel színek helyett kicsit fényesebb mégis elegáns burkolat öleli körbe a hardvert. A kijelző pedig igaz nem kávanélküli, de ott is történt kisebb zsugorodás. A billentyűzet sokkal átgondoltabb, ami a gépelés során érezhető, ugyanis nem fárad olyan hamar az ember keze.

lenovo ideapad v330 03 digiprime.hu lenovo ideapad v330 04 digiprime.hu lenovo ideapad v330 12 digiprime.hu

A processzor a már megszokott módon Intel. A gyártónak pedig a teljes „I” sorozatát megkapja, abból is a 8. generációt, ami azért kedvező, mert nem csak teljesítményben, de árban is a számunkra megfelelőt választhatjuk ki. A memória elvártan 4GB-tól 16GB-ig bővíthető, így a nagyobb Excel táblázatok kezelése sem jelent majd gondot. A háttértár szempontjából lehetővé tették a kettős támogatást, így lehetőségünk nyílik HDD és SSD együttes használatára. Kijelzőnk FHD matt, ami az első főbb jele az említett üzleti kategóriának, viszont a csatlakozóknál kapjuk meg a fő bizonyítékot, amit picit lentebb olvashattok.

lenovo ideapad v330 07 digiprime.hu lenovo ideapad v330 08 digiprime.hu

A Csatlakozók szokásos USB 3.0 és 2.0, illetve a Type C portok elosztásából tevődnek össze, viszont a jel, amire vártatok, most érkezett el…….. Hatásszünet! A teljes értékű HDMI mellett találhatunk egy VGA kimenetet, ami már csak az említett kategórián található meg. Persze választottunk rendelkezik ujjlenyomat olvasóval, illetve ami újdonság, hogy webkameránk egyetlen mozdulattal lefedhető, egy retesz segítségével. Ami viszont azzá teszi az Ideapad V330-at ami, az a rengeteg teszt, ugyanis 8 extrém ráhatásnak kell megfelelnie, mire megkapja a pecsétet és eljuthat a végfelhasználóhoz.

lenovo ideapad v330 05 digiprime.hu lenovo ideapad v330 06 digiprime.hu lenovo ideapad v330 09 digiprime.hu

Szóval és tettel. Véleményem szerint helytálló kis gépről beszélhetünk és azok akik megbízható gépnek szeretnének tulajdonosai lenni nyugodtan válasszák az Ideapad V330-at. Azon cégek pedig kik a teljes gépparkot szeretnék cserélni, nyugodtan vágjanak bele, mert minden kolléga megtalálja a felhasználásának megfelelő hardverkiépítést. Köszönöm a figyelmet.

lenovo ideapad v330 11 digiprime.hu lenovo ideapad v330 10 digiprime.hu

Az LENOVO Ideapad V330 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Ideapad V330 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?