DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Vivobook Pro N705UD - stílus és teljesítmény 17" felett

asus vivobook n705ud digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Nálam járt a Vivobook Pro család 17,3"-as tagja, ami probléma nélkül hozta az Asus Vivobook Pro N580VD adottságait, de túlszárnyalni nem volt képes. Mivel majdnem mindenben megegyezik a kistesóval, próbálom a különbségeket kiemelni számotokra. Kezdjük is.

Az ASUS Vivobook Pro N705UD laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Pro N705UD laptop

asus vivobook n705ud 01 digiprime.hu asus vivobook n705ud 08 digiprime.hu

Külsejét tekintve nem változott a fém burkolat, csak a méret és a szín. Mivel nagy kijelzőről beszélünk, így elgondolkodtató, hogy szükségünk van-e egy plusz monitorra. Viszont az örömben van üröm is, mivel a kijelző nőtt, ezért egyenesen arányosan nőtt a ház is. Amely néhány vásárlót eltántoríthat, pedig nincs okunk az ijedtségre, ugyanis a súlyában említésre méltó növekedés nem történt. Így aki kényelmesebben szeretne dolgozni, pillanatok alatt megszereti választottját.

asus vivobook n705ud 02 digiprime.hu asus vivobook n705ud 03 digiprime.hu

Nagy változás, hogy előző cikkemben tesztelt Asus Vivobook Pro N580VD-vel ellentétben, itt nem HQ megjelöléssel jelzett processzort kapunk az Inteltől, hanem 8. generációs U-s fogja a számításokat végezni. Mivel mind a két típus 4 fizikai maggal rendelkezik, teljesítményükben óriási különbséget az átlag felhasználó nem fog észrevenni. A memória és a háttértár jellege semmilyen mértékben nem változik, ebben az esetben is 4 GB-tól 32 GB-ig bővíthetjük a RAM-ot, illetve tároló típusát is a megszokott módon választhatjuk ki, SSD és HDD kombinációjával.

asus vivobook n705ud 06 digiprime.hu asus vivobook n705ud 07 digiprime.hu

A csatlakozók ugyanúgy USB 3.0 és USB C formátumban állnak rendelkezésünkre. Plusz kijelzőt, pedig a megszokott teljes értékű HDMI kimeneten köthetünk laptopunkhoz. Ami a kistestvéren nem volt megtalálható, viszont itt gondoltak rá, az TPM chip, azaz ujjlenyomat olvasó.

asus vivobook n705ud 09 digiprime.hu asus vivobook n705ud 10 digiprime.hu

Tehát aki úgy gondolja, hogy szeretne kitörni a komfort zónából, nyugodtan válassza az N705UD-t, ugyanis akár az üzleti, akár az otthoni felhasználás sem fog zokon esni neki. Köszönöm, hogy itt voltatok.

asus vivobook n705ud 11 digiprime.hu asus vivobook n705ud 04 digiprime.hu asus vivobook n705ud 05 digiprime.hu

Az ASUS Vivobook Pro N705UD laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Pro N705UD laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?