DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Vivobook Pro N580VD - Gamer notebook teljesítmény, stílusos alumíniumborítással

asus vivobook n580vd digiprime.hu

Üdvözlök Mindenkit ismételten. Egy nagyon különleges notebook került a kezeim közé, ami az Asus Vivobook Pro-ja. Miért is mondom azt, hogy különleges? Azért, mert drágaságunk egy gamer notebook teljesítményét kapta meg, egy 15,6"-os ultrabook méreteivel, de nézzük meg egy kicsit közelebbről.

Az ASUS Vivobook Pro N580VD laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Pro N580VD laptop

asus vivobook n580vd 01 digiprime.hu asus vivobook n580vd 02 digiprime.hu

A notebook teljes fémborítással érhető el, illetve kettő színben, ami ezüst és arany. Ez miért is jó? Azért, mert nem csak a férfi társaim használnak ilyen adottságokkal megáldott gépeket, hanem a gyengébbik nem is fejét adhatja tervezői hivatásnak. Ha ez így történt, akkor minden esetben erre a gépre van szükség. Mivel nem csak a teljesítményre figyeltek, hanem a dizájnt is szem előtt tartották az Asus mérnökei, így egy prezentáció alkalmával sem kell szégyenkeznünk a masina kinézete miatt.

asus vivobook n580vd 03 digiprime.hu asus vivobook n580vd 04 digiprime.hu asus vivobook n580vd 06 digiprime.hu

Jelenleg az Intel szolgáltatja hardverünk szívét I5 és I7 HQ processzorban teljesedik ki, ezért a gyors működés garantált. A memória nagyon változatos módon kérhető, minimum 4 GB, és maximum 32 GB között alakíthatjuk tetszés szerint. A háttértár, mint majdnem minden ilyen hardverrel rendelkező notebook esetében, itt is SSD és HDD kombinációjával áll rendelkezésünkre. Amit nem szabad elfelejtenünk, hogy választottunk egy Geforce 1050 GPU-val rendelkezik, ami higgyétek, gond nélkül meg fog birkózni minden általtok állított nehézséggel. A billentyűzet kényelmesen használható, és abban az esetben, ha zordabb világítás viszonyok között dolgoznánk, ne ijedjünk meg, ugyanis 3 fokozatú billentyűzetvilágítást is kapunk. A touchpad nagyon kényelmes használatot biztosít, így a nehezebb műveletek során sem fogjuk hiányolni az egeret.

asus vivobook n580vd 07 digiprime.hu asus vivobook n580vd 08 digiprime.hu

Csatlakozók terén is probléma nélkül hozza az elvárhatót. Ugyanis rendelkezünk USB 3.0, USB C és teljes értékű HDMI csatlakozóval is. A Type C-re csatlakoztatott dokkoló segítségével akár ezeket növelhetjük is, az általunk elvárt mennyiségre. Hangszórók terén is kitettek magukért, ugyanis nem kisebb gyártó hangszórói kaptak helyet a gép alján, mint a Harman Kardon. Szerencsére volt lehetőségem kipróbálni zenei teljesítményét és igaz, nem egy audio file, de a vájt fülűek kivételével mindenki elégedett lesz.

asus vivobook n580vd 09 digiprime.hu asus vivobook n580vd 10 digiprime.hu asus vivobook n580vd 05 digiprime.hu

Elérkeztünk az összefoglalóhoz, ahol is elégedett mosollyal konstatálhatjuk, hogy néhány szerencsés jól döntött mikor az N580VD-t választotta. Mivel az ár értek aránya az egyik legjobb a piacon lévő konkurensek között, így az a plusz amit stílusával ad, óriási vásárlói lefedettséget biztosít számára. Ezért, aki őt választja biztos, hogy soha nem fog eszébe jutni, hogy esetleg rosszul döntött volna. Köszönöm figyelmetek, találkozunk a következő cikkben.

asus vivobook n580vd 11 digiprime.hu asus vivobook n580vd 12 digiprime.hu asus vivobook n580vd 13 digiprime.hu

Az ASUS Vivobook Pro N580VD laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Pro N580VD laptop

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?