DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

LENOVO Ideapad 320 – Vérfrissített Ideapad a Lenovo-tól.

lenovo ideapad 320 digiprime.hu

Sziasztok. A lenovo ideapad családja óriási változásokon ment át az utolsó időszakban, ami az Úr 2017. évének végén kezdődött. A régebbi konstrukciók sajnos anyaghasználatot tekintve, szépen mondva, nem voltak túlságosan igényesek. Ami viszont jó, hogy ezt a gyártó is észre vette és tett is az ügy érdekében, így jutottunk el jelen tesztalanyunkhoz, ami a Lenovo Ideapad 320.

Az LENOVO Ideapad 320 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Ideapad 320 laptop

lenovo ideapad 320 01 digiprime.hu lenovo ideapad 320 02 digiprime.hu

A külső változás jelenleg a legészrevehetőbb, ugyanis a silány minőségű műanyag külsőt a képeken is látható borítás váltotta fel, ami több féle pasztel színben is elérhető. A billentyűzet sem az a hullámzó, rövid úttal rendelkező ocsmányság, hanem egy könnyen megszerethető beviteli eszköz, amin élvezetes a gépelés. Az pedig már csak hab a tortán, hogy elég alacsony vásárlási érték mellett jelenik meg a klaviatúra világítás is. A kijelző a magasabb értékhatárt elérve IPS, így a látványban biztos nem lesz kivetni valónk. De nézzünk szét egy picit a motorháztető alatt.

lenovo ideapad 320 03 digiprime.hu lenovo ideapad 320 04 digiprime.hu

A hardver óriási skálán mozog. Választhatunk, mint AMD, mint Intel processzorral szerelt notebook-ot, illetve a két gyártó belépő és felső kategóriája is tiszteletét teszi. A memória szokásosan 16GB-ig bővíthető 2 foglalatban, ami viszont a háttértárat illeti, csak egy 2,5” helyet kapunk, ezért döntenünk kell, SSD és HDD között. A kijelző kettő méretben érhető el, ami a 15,6” és a 17,3”.

lenovo ideapad 320 05 digiprime.hu lenovo ideapad 320 06 digiprime.hu

A csatlakozók a normális és megszokott mennyiségben találhatóak meg, semmi említésre méltó változás nem történt, de ezt láthatjátok ti is. Ami talán Pluszt jelent, hogy kaptunk újlenyomat olvasót, amit hálaég egyre több gyártó, egyre több gépén használ.

lenovo ideapad 320 07 digiprime.hu lenovo ideapad 320 08 digiprime.hu

A végszóhoz közeledünk és azt kell mondanom, hogy nagyon jót tett a Lenovo Ideapad-nak a vérfrissítés. Az előző generáció valahogy nagyon nem sikerült, viszont a jelenlegi laptopok valahogy teljesen másak. Amennyiben szeretnéd megtekinteni a Lenovo Ideapad 320-at, nyugodtan fáradj be hozzánk és kollégáim nagyon szívesen segítenek. Szóval ajánlani tudom bárkinek, aki költséghatékony gépet szeretne magáénak tudni. Köszönönöm, hogy itt voltatok.

lenovo ideapad 320 09 digiprime.hu lenovo ideapad 320 10 digiprime.hu

Az LENOVO Ideapad 320 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

LENOVO Ideapad 320 laptop

 

2012 - 2019 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?