DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Vivobook E12 E203NA – Apró laptop, amit bárhova magaddal vihetsz.

asus vivobook e12 e203na digiprime.hu

Egy nagyon pici laptoppal fogunk jelenleg foglalkozni, ami az otthoni felhasználásra tökéletes és bármikor bárhova elviheted magaddal, ugyanis éppen nagyobb, mint egy tablet. Sokan nem értik az efféle felhasználás lényegét, ugyanis a tévhit, hogy 12,5”-tól kezdődnek az ultrabook-ok, de nem, ez alatt a méret alatt is van élet. :)

Az ASUS Vivobook E12 E203NA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook E12 E203NA laptop

asus vivobook e12 e203na 01 digiprime.hu asus vivobook e12 e203na 02 digiprime.hu

Arra fel kell készülni, hogy le kell mondanunk a fémborításról, illetve az Intel I processzorokról. Ez egy picit másabb világ, viszont pénzünkért egy teljesen korrekt felhasználói élményben lesz részünk, ami az ár/érték arányra értendő. Szinekből három érhető el, amik a következők: szürke, rózsaszín és fehér. A masinák könnyűek, ugyanis még az egy kilógrammos súlyt sem érik el, ami a hordozás tekintetében teljesen elfogadható.

asus vivobook e12 e203na 03 digiprime.hu asus vivobook e12 e203na 04 digiprime.hu

A processzor minden esetben az Intel által gyártott Celeron N3550, ami kifejezetten multimédiás felhasználásra lett kitalálva, illetve böngészésre. Memóriából sem lehet okunk panaszra, ugyanis 4GB alapból beszerelésre került, viszont háttértár tekintetében nem minden esetben volt ilyen kegyes a gyártó. Méghozzá azért, mert van olyan modell amely mindössze 32GB eMMC-vel rendelkezik, ami nem sok mindenre elég, főleg egy windows 10 esetében. Viszont ezt leszámítva nincs eget rengető negatívum, amit ennek a pici gépnek a fejéhez lehet vágni.

asus vivobook e12 e203na 05 digiprime.hu asus vivobook e12 e203na 06 digiprime.hu

Mivel kicsi a hely, így csatlakozók terén is muszáj volt spórolni, de így sem lehet egyetlen szavunk sem. Kapunk kettő darab USB 3.0 és egy USB C portot, illetve egy HDMI kimenetet.

asus vivobook e12 e203na 07 digiprime.hu asus vivobook e12 e203na 08 digiprime.hu

Ennek a pici gépnek az esetében azt kell megérteni, hogy multimédia felhasználásra készült, ami az árán is látszik. Amennyiben nem szeretnénk világmegváltó dolgokat művelni az aprósággal, de a méret miatt Ő lenne a megfelelő, nyugodt szívvel ajánlom neki.

asus vivobook e12 e203na 09 digiprime.hu

Az ASUS Vivobook E12 E203NA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook E12 E203NA laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?