DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ACER Swift 3 SF315 – Az AMD térhódítása az Acer új notebook sorozatában

acer swift 3 sf315 digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Jelenlegi tesztalanyom az Acer Swift 3, aminek magját az AMD biztosította és amire nagyon kíváncsi voltam. Nagyon sokan félnek az AMD processzorral szerelt termékektől, legyen az notebook, vagy asztali PC, merthogy melegszik, kisebb a teljesítménye. Ezt a tévhitet szeretném eloszlatni. Nem fogunk melegedési problémába ütközni az AMD Ryzen sorozat egyik tagjánál sem. Ami talán igaz, hogy a konkurencia egyes tagja jobb sebesség elérésére képes, de notebook esetén véleményem szerint nem érezhető különbség. De kezdjünk is bele.

Az ACER Swift 3 SF315 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Swift 3 SF315 laptop

acer swift 3 sf315 01 digiprime.hu acer swift 3 sf315 02 digiprime.hu acer swift 3 sf315 09 digiprime.hu

A gyártó berkeiben folyamatos és erőteljes javulás észlehető, akár a kialakítás, akár az anyaghasználatot tarjuk fontosnak. Persze miután letettek az asztalra egy 21X jellegű szörnyeteget, nem is lehet kérdéses, hogy mennyire elszántak. Jelenlegi alanyunk sem kivétel a tökéletes összhang megteremtés alól. De a karcsú kivitel és a teljes fémborítás nem csak egy jellemző, hanem egy üzenet is egyben, üzenet az eleganciának. A Full HD kijelző az IPS panelnek hála gyönyörűen adja vissza a színeket, megfelelő élességgel és fényerővel. Az újlenyomat olvasó feltünés mentesen, elegánsan olvad bele a numerikus billentyűzet alatti területbe, amivel biztonságban tudhatjuk gépünk és adataink.

acer swift 3 sf315 03 digiprime.hu acer swift 3 sf315 06 digiprime.hu

A hardver, ahogy már említettem az AMD által lett biztosítva, méghozzá a AMD Ryzen 5 2500U személyében, amely négy maggal fog hozzájárulni az éppen aktuális feladatunk ellátásához. A memóriát maximálisan 16GBb-ig bővíthetjük, illetve háttértárból a megszokott és álvárt módon SSD és HDD együttes felhasználásával vehetjük igénybe gépünk. Azon sem kell aggódnunk ha grafikai munkára adjuk fejünk, ugyanis az AMD ebben is segítségünkre lesz méghozzá AMD Radeon RX 540 GPU-val, ami az Nvidia oldalán egy MX 150 teljesítményével egyezik meg. Az akkumulátor teljesítményét tekintve a gyártó 10 óra üzemidőt ad meg számunkra, viszont nagyon sok esetben (felhasználást tekintve) ennek nem fog eleget tenni, ami a hardver teljesítményét számításba véve, nem róhatjuk fel. Nagyon sok esetben volt lehetőségem Acer notebook hnagját kipróbálni és bíztam benn, hogy hűek maradtak magukhoz. El kell, hogy mondjam tartották magukat az elvárásokhoz. Nagyon kevés masinát tudok mondani melynek jobb, vagy megegyező a hangja és eközben ekkora ereje van.

acer swift 3 sf315 04 digiprime.hu acer swift 3 sf315 05 digiprime.hu acer swift 3 sf315 10 digiprime.hu

Összegezve, én nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki 15,6” notebook után kajtat, mert nem fog csalódni. Akár otthoni, akár üzleti felhasználás tekintetében is számíthatunk rá, ami kevés ebben az árban kapható termékre jellemző, illetve ami nagyon fontos és az ember szívét megbizsergeti, az a pénzéért kapott, plussz. Ebben az esetben pedig ezt megkapjuk, így nem kell tovább keresni senkinek, aki törekszik a megbízhatóságra. Nagyon köszönöm a figyelmet.

acer swift 3 sf315 07 digiprime.hu acer swift 3 sf315 08 digiprime.hu

Az ACER Swift 3 SF315 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Swift 3 SF315 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?