DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Zenbook UX331UN - A világ legvékonyabb laptopja dedikált grafikus kártyával.

asus zenbook ux331un digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit! Beszélgessünk egy picit arról, hogy milyen is a tökéletes otthonra és tárgyalásokra esetleg egyetemre, főiskolára szánt ultrabook. Legyen könnyű, pipa, legyen vékony, hogy ne kelljen külön idétlen táskákat venni hozzá, pipa, legyen hosszú az üzemideje, viszont mindez ne váljon a terhelhetőség rovására, pipa. Hatásszünet…. Így van, Ő az Asus Zenbook UX331.

Az ASUS Zenbook UX331UN laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Zenbook UX331UN laptop

asus zenbook ux331un 01 digiprime.hu asus zenbook ux331un 12 digiprime.hu

Mint tudjuk, a Zenbook sorozat az Asus egyik zászlós hajója, így abban biztosak lehetünk, hogy a legújabb trendeknek is meg fog felelni a gép kialakítása és anyaghasználata. A teljes fémborítás természetesen megmaradt, ezúttal királykék és palaszürke színben. A kialakítás még mindig piacvezető, itt gondolhatunk a mindössze 13,9 mm vastagságra vagy akár a 1.12 kg súlyra, illetve alanyunk esetében a kicsivel több, mint 6 mm széles kávára, így a kijelző/test aránya eléri a 80%-ot. Az akkumulátor teljesítménye még mindig elképesztő a maga 8-12 órás üzem idejével, még a lentebb említett hardverrel is.

asus zenbook ux331un 02 digiprime.hu asus zenbook ux331un 11 digiprime.hu

Az ultravékony költeményben ismételten a legkorszerűbb hardver kapott helyet. Processzorból i5, i7 méghozzá a nyolcadik generációja, memóriából pedig választhatunk 8 és 16 gb között. A tárhely viszont a vastagság miatt csak m.2 Sata, vagy m.2 NVMe formációval oldható meg, viszont aki Őt választja annak ez nem is jelent problémát. Ami meglepő, hogy kedveskedtek nekünk egy dedikált nvidia MX 150 videókártyával és ez azt jelenti, hogy alap grafikai munkákhoz is bőven megfelelő lesz a teljesítménye, ami egy ennyire vékony és könnyű géptől álleejtő.

asus zenbook ux331un 05 digiprime.hu asus zenbook ux331un 09 digiprime.hu asus zenbook ux331un 10 digiprime.hu

Az USB portokból a vártnál többet nyújtanak, ugyanis 3.0-ból kettő is található, illetve a szokásos C is ott díszeleg az oldallapon. A már minden eszközben fellelhető bluetooth illetve AC wifi ami probléma nélkül kezeli a gigabites internetet akár vezetéknélküli, akár a csomagba rejtett átalakítónak hála vezetékesen is. A touch pad kellően érzékeny, nem kotyog, nem zörög, persze ez el is várható, illetve a biztonság megőrzése miatt felszerelték egy TPM chippel valamint egy újlenyomat olvasóval is.

asus zenbook ux331un 06 digiprime.hu asus zenbook ux331un 07 digiprime.hu

Véleményem szerint az egyik legjobb választás annak aki nem szeretne egy nagy kijelzős gépet cipelni magával minden áldott nap, viszont a teljesítményben nem engedhet meg kompromisszumot. Ez nem azt jelenti, hogy otthoni felhasználásra túl erős lenne, szó sincs róla, de annyi extrát tartalmaz, hogy az üzleti szférában is probléma nélkül megállja helyét. Persze nem csak ott. Amennyiben grafikai munkára szeretnénk használni, akkor sem fogunk benne csalódni, mert kicsi kompakt hordozható masináról van szó, egy elfogatható dedikált videókártyával.

asus zenbook ux331un 03 digiprime.hu asus zenbook ux331un 04 digiprime.hu asus zenbook ux331un 08 digiprime.hu

Az ASUS Zenbook UX331UN laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Zenbook UX331UN laptop

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?