DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

Egyedi PC brutális teljesítménnyel. „A millió dolláros BaBy.”

egyedi pc digiprime.hu

Ismételten, egy általunk válogatott és szerelt gép került kezeim közé és leesett az állam. Még nem volt alkalmam ehhez a szörnyeteghez hasonló konfigurációt kipróbálnom, így nagyon kíváncsi voltam, mit fog produkálni és nem jutok szavakhoz. Tudom, hogy van nála brutálisabb összeállítás, viszont a teszteken 97%-os eredménnyel zárt, így nem túl sok gép maradt, ami nagyobb teljesítményre képes.

A Digiprime Gamer PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Digiprime Gamer PC-k

egyedi pc 01 digiprime.hu egyedi pc 05 digiprime.hu egyedi pc 04 digiprime.hu

Kezdjünk is bele. A házat az NZXT gyártótól választottuk, méghozzá a Phantom 630 névre keresztelt teljesen moduláris burok tiszteletével, ami óriási. Ezt komolyan mondom, kevés nagyobb házat láttam, ami elérné, esetleg meghaladná ezt a robosztus méretet. A jó hír viszont, hogy a végletekig bővíthető, akár ventilátor, akár hardver tekintetében. A képeken láthatjátok majd a különbséget, az előző asztali összeállításunk és jelen monstrumunk között. Elképesztő, mennyi ventilátor beszerelésére van lehetőségünk, illetve akár kompakt vízhűtést is választhatunk, merthogy elfér akár kettő is. A megszokott oldalsó betekintés üveglappal oldották meg, ami a képeken nem látható, hogy minél több minden táruljon szemetek elé.

egyedi pc 02 digiprime.hu egyedi pc 13 digiprime.hu egyedi pc 15 digiprime.hu

De térjünk rá inkább a hardveres részére. A processzor persze Intel, méghozzá egy I7-7740X azt a …va :O . Az alaplap egy ASRock X299 Killer SLI/ac, ahogy a nevéből is lehet következtetni, támogatja az SLI-t, méghozzá három VGA-val is, ami szerintem kicsit több is mint elegendő. Memóriából nyolc foglalatot kapunk, ami azért elég veszélyes, ugyanis 128 Gb rammal bővíthetjük gépünk. Ha bele gondolunk ekkora teljesítménnyel probléma nélkül renderelhetjük A gyűrűk ura: A két torony csatajeleneteit :). Teszt alanyom 16Gb memóriát kapott, viszont majd láthatjátok, hogy akadás mentesen vett minden akadályt így is. Háttértárból egy 512 Gb-os SSD állt rendelkezésemre az M.2 foglalatba, és egy 3Tb-os HDD szolgál a tartalmak mentésére. Direkt utoljára hagytam a GPU-t, ami nem más, mint az Nvidia Geforce Gtx 1080TI 11Gb memóriával. Ezzel szerintem mindent elárultam és nincs is kérdés, amit fel lehetne tenni. A cikkhez készült képeken próbáltam minden fontos információt megörökíteni, remélem sikerült.

egyedi pc 09 digiprime.hu egyedi pc 20 digiprime.hu egyedi pc 21 digiprime.hu
egyedi pc test 01 digiprime.hu egyedi pc test 02 digiprime.hu
egyedi pc test 03 digiprime.hu egyedi pc test 04 digiprime.hu

Csatlakozókból többet is kapunk, mint eleget. Rengeteg USB 3 port, a gépházon, az alaplapon. A VGA akár öt megjelenítő meghajtására is képes, méghozzá három Display, egy HDMI és egy DVI kimeneten keresztül. Amennyiben késztetést éreznétek, akár nyolc háttértárat is kapcsolhatunk alaplapunkhoz, általunk választott SSD, HDD kombinációval, viszont nem hiszem, hogy bárki is szerverként szeretné használni a kicsikét.

egyedi pc 03 digiprime.hu egyedi pc 06 digiprime.hu egyedi pc 08 digiprime.hu
egyedi pc test 10 digiprime.hu egyedi pc test 11 digiprime.hu

Elérkeztünk a végszóhoz. Teljesen komolyan mondom, hogy leesett az állam. Nem tudom mit is mondjak. picit elrettentett ez a teljesítmény és ami még rémisztőbb volt az az ár. Nem szeretnék konkrét összeget írni, de egy nagyon jó állapotban lévő középkategóriás használt autó is kijönne az árából. De ami mellette szól, hogy aki ezt egyszer megveszi, nagyon sokáig nem kell cserén gondolkodni.

egyedi pc 10 digiprime.hu egyedi pc 11 digiprime.hu egyedi pc 15 digiprime.hu
egyedi pc test 05 digiprime.hu egyedi pc test 06 digiprime.hu

Amennyiben lenne ötletetek, mely termékről készítsünk tesztet legközelebb, azt jelezzétek számunkra emailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra írt levélben és minden tőlünk telhetőt megteszünk az ügy kivitelezésében.

egyedi pc 16 digiprime.hu egyedi pc 17 digiprime.hu egyedi pc 18 digiprime.hu
egyedi pc test 07 digiprime.hu egyedi pc test 08 digiprime.hu egyedi pc test 09 digiprime.hu

A Digiprime Gamer PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Digiprime Gamer PC-k

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?