DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

MSI GL62M – Megfizethető kategória, korrekt teljesítménnyel

msi gl62m digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit. Jelen tesztalanyunk egy MSI notebook a Gamer szekcióból, ami valljuk be igen tetszetős külsőt kapott. Egyre nagyobb teret hódít a játékos piac magának, így minden gyártó részvételét teszi és tudásának legjavát pakolja bele egy-egy notebookba, eme elég zsúfolt piacon. Szerencsénkre a versengés a vásárlók javára szolgál, ugyanis az árak néhány esetben igen kedvezőek. De térjünk inkább rá vendégünkre.

Az MSI GL62M laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

MSI GL62M laptop

msi gl62m 01 digiprime.hu msi gl62m 04 digiprime.hu

Megjelenésében ízig-vérig egy Gamer gépről beszélhetünk. Már a külső doboz is magára vonzza a szemet, mikor pedig lebontjuk a védelmező burkot, elégedett mosollyal fogjuk nyugtázni, hogy megérte a vásárlást. A megszokott módon fekete, piros színben fogunk tündökölni, ami nagyon sok mindenkinek elvárása ebben a szférában. A billentyűzet semmi extrát nem hordoz magában, teszi, amit kell, de ami számomra mindig pozitívumot jelent, hogy RGB világítással rendelkezik, amit nem minden gyártótól kapunk meg, főleg nem ebben az árban.

msi gl62m 02 digiprime.hu msi gl62m 06 digiprime.hu

A hardver, ami a mi alanyunk szíve és lelke, a belépő szintet fogja bővíteni. A 7. generációs intel processzor teszi amit elvárunk tőle és mindegy, hogy i5 vagy i7 az amit jobban preferálunk, az biztos, hogy probléma nélkül kiszolgálja mind a GPU-t, mind pedig a többi elemet. A memória maximum 32Gb-ig bővíthető kettő slot-ban. A háttértár pedig már a jól bevált módon variálható SSD és HDD formájában úgy, ahogy kicsi szívünk szeretné. Az említett GPU kettő típusával kérhetjük masinánk. Amennyiben egy belépő szintet szeretnénk magunkénak tudni, az Nvidia 1050 TI lesz az ami megfelelő számunkra, viszont abban az esetben ha pár évig „kompromisszum” mentesen akarunk játszani, válasszuk az Nvidia 1060 6GB-os változatát, ami még mindig nagyot üt. Viszont a kompromisszumot nem ismerőknek sem kell aggódni, ugyanis az Geforce 1070 8Gb-is tiszteletét teszi, ami igaz nem a csúcs, de nem lesz vele probléma, az biztos.

msi gl62m 07 digiprime.hu msi gl62m 08 digiprime.hu

A csatlakozók terén kapjuk ami elvárható, talán a mini Display kimenettel egy picit többet is. Viszont található kettő darab USB hármas port és egy USB kettes, illetve teljes értékű HDMI. Ami viszont talán egy picit még meglepő, hogy az USB C port bizony Thunderbolt 3, amit szerintem nem kell bemutatnom senkinek. Eltérően a megszokottól kettő Jack csatlakozót vehetünk majd birtokba, így megkönnyítve az átalakító utáni keresgetést, ugyanis nem minden füles kapja meg automatikusan a headset kábelezést.

msi gl62m 03 digiprime.hu msi gl62m 05 digiprime.hu

Jelen résztvevőt fenttartások nélkül tudom javasolni mindenkinek, aki jó áron szeretne egy korrekt gépet kapni. Többet nem ad, mint bármelyik konkurens társa, viszont az általuk állított szintet probléma nélkül hozza, így akinek tetszik ez a design, ne is gondolkozzon rajta, rendelje meg, mert sokáig hű társa lesz minden felhasználásban. Köszönöm.

msi gl62m 09 digiprime.hu msi gl62m 10 digiprime.hu msi gl62m 11 digiprime.hu

Az MSI GL62M laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

MSI GL62M laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?