DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

DELL XPS 13 9360 – egy közkedvelt sorozat az XPS termékcsaládból.

dell xps 13 9360 digiprime.hu

A Dell XPS-t senkinek sem kell bemutatnom. Ez az a gép amit „mindenki szeretne” de nagyon sok esetben anyagi határokba ütközik. A megjelenés és a kivitelezés sugározza magából a prémium üzleti szekciót, de nem csak ilyen célra ajánljuk, ugyanis „mindenhol” megállja a helyét.

Az DELL XPS 13 9360 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

DELL XPS 13 9360 laptop

dell xps 13 9360 01 digiprime.hu dell xps 13 9360 02 digiprime.hu

Kialakításában semmi negatívumot nem lehet találni, gyönyörű letisztult burkolatot kapott, amit a billentyűzetnél lévő Carbon mintázatú borítása tesz kicsit „sportosabbá”, viszont a prémium érzet nem csorbul. A káva nélküli kijelző most már hála nem csak a telefonoknál, hanem a notebookok piacán is egyre elterjedtebb, aminek örülhetünk, ugyanis óriási élvezet így dolgozni, erősebb konfigon pedig játszani. Az említett képernyő, már rendelkezik a Dell Cinema besorolással, ami azt jelenti, hogy a legmélyebb fekete és a legragyogóbb világos árnyalatok révén, szemet gyönyörködtető a kontraszt és gyönyörűen folyamatos a kép. A Waves MaxxAudio Pro szoftvernek hála pedig a hanggal sem lesz problémánk. Néha tényleg elfelejti az ember, hogy egy ultrabook-on hallgat zenét.

dell xps 13 9360 03 digiprime.hu dell xps 13 9360 04 digiprime.hu

Hardver részen néha még most is meglepetés ér, hogy hogyan lehetséges ilyen vékony gépbe, ilyen erőt belepréselni. A 8. generációs, négymagos processzorok akadás mentes teljesítményt nyújtanak sok alkalmazás egyidejű futtatása esetén is. A Dell által tervezett Power Manager segítségével, maximális teljesítménnyel is használhatjuk gépünk huzamosabban sebességcsökkenés nélkül, ami nagy valószínűséggel úgysem fog túl sűrűn bekövetkezni. A memória nem bővíthető, így csak az előre szerelt nyolc, illetve tizenhat gigából választhatunk. A PCIe háttértár viszont kedvünk szerint cserélhető, így nem kell aggódnunk a méret miatt a későbbiekben sem.

dell xps 13 9360 07 digiprime.hu dell xps 13 9360 08 digiprime.hu

Csatlakozókból három C portot kapunk, amiből az egyik a töltés, a többit pedig kényünk-kedvünk szerint használhatjuk, amire csak szeretnénk. Az ujjlenyomat olvasó, amivel rendelkezik az ultrabook, nagyon különös helyre került, a bekapcsoló gombra, ami véleményem szerint frappáns megoldás. Amit talán kicsit hiányoltam a dobozból az az említett C port átalakító, szerény véleményem szerint tartalmazhatna a doboz, egy alap felhasználásra szánt mini dokkolót, ugyanis más gyártónál ez megtalálható, amit a vásárlók mindig értékelnek.

dell xps 13 9360 09 digiprime.hu dell xps 13 9360 05 digiprime.hu

Az általam tesztelt Dell XPS, egy rendkívül elegáns, de mégis sportos, letisztult erős notebook. Minden esetben a legfelső kategóriát képviseli minden téren. Csak javasolni tudom felhasználását minden téren, ugyanis a picit nagyobb testvére jelentős videóteljesítményre is képes, amit remélem, hogy a közel jövőben lesz alkalmam bemutatni, viszont visszatérve erre az apró csodára. Biztos, hogy mindenki örömét fogja lelni ebben a masinában, mert könnyű, akkumulátora akár a 8 óra folyamatos felhasználást is bírja, ami még jelenünkben is jó teljesítménynek számít. Így minden ultrabook kedvelőnek ajánlani tudom, aki kedveli a legmagasabb elvárható minőséget és ezt értékelve mélyen a zsebébe is tud nyúlni. Köszönöm.

dell xps 13 9360 06 digiprime.hu dell xps 13 9360 10 digiprime.hu dell xps 13 9360 11 digiprime.hu

Az DELL XPS 13 9360 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

DELL XPS 13 9360 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?