DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

DIGIPRIME Gamers Choice – Saját gyártás a felső középkategóriás Játékosoknak.

digiprime gamers choice digiprime.hu

Jelen cikkünk egy általunk összeválogatott és szerelt Gamer gépről fog szólni, amiben persze tesztek is lesznek. Én notebookot használok amiben egy 1060-as Nvidia teszi lehetővé a jelenleg még nagyon sok játéknál a full részletességet, így nagyon kíváncsi leszek, mit tud majd az asztali változat.

Az Gamer PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Gamer PC-k

digiprime gamers choice 01 digiprime.hu digiprime gamers choice 02 digiprime.hu digiprime gamers choice 06 digiprime.hu

Kezdjük is a külsőségek mustrálásával. Házunkat a Cooler Master gyártotta, méghozzá MasterBox Lite 3.1 TG fantázianéven. Egyetlen Gamer házról sem hiányozhat az oldalán lévő üveglap, amin keresztül, csodálhatjuk hardverünk. Nagyon korrekt és visszafogott kis burokról beszélhetünk a MasterBox esetében, így akár a szobánk, akár a nappalinkat is ékesítheti, ha konzol, vagy multimédia központként szeretnénk használni. Persze a második felhasználási módhoz jólesz egy szerényebb teljesítménnyel szerelt összeállítás is.

digiprime gamers choice 08 digiprime.hu digiprime gamers choice 09 digiprime.hu digiprime gamers choice 10 digiprime.hu

Térjünk is rá a hardverre, merthogy az lesz a lényeg. Egy MSI GAMING Pro alaplapon nyugodnak az elemek, méghozzá processzorból egy AMD Ryzen 5, memóriából 16 Gb 2666 MHz-es került beszerelésre, háttértárból pedig M.2 SSD. Ugye a ram és az SSD, HDD kombó változtatható tetszés szerint. El is értünk az egyik leglényegesebb alkotó elemhez, méghozzá a grafikus kártyához, miből egy Geforce GTX 1060 6 Gb került a kis erőműbe.

digiprime gamers choice 11 digiprime.hu digiprime gamers choice 05 digiprime.hu digiprime gamers choice 04 digiprime.hu

Több játékkal és egy teljesítménytesztelő programmal is próbát tettem, amit lentebb tudtok majd megtekinteni kép, és videó formájában is. Ahogy látjátok teljesen korrekt eredményeket hozott játéktéren, így a minimum 60 FPS folyamatos játékmenetet jelent, még teljes részletesség beállítása során is, pedig 2560 X 1080 pixel felbontásban került a videó rögzítésre. Mivel Gamer pc-t teszteltem szerencsére hozzá illő kiegészítőket kaptam a Razer személyében. Imádok akciójátékokkal játszani (sajnos több-kevesebb sikerrel) és hihetetlen, de a Razer segédeszközökkel mintha jobban is ment volna, persze ez csak placebo hatás, de az érzést erőteljesen adja. A tesztekben egy általam használt notebookkal vetettem össze, amit számotokra is elérhetővé teszek, ugyanis nagyon sok ember gondolkozik azon, hogy mely konstrukció érné meg jobban. Mivel majdnem hogy megegyező hardverről beszélünk így látványos lesz szerintem.

Notebook:

Intel i7 6700
memória 16Gb 2400 Mhz
128Gb PCIe NVMe SSD
Nvidia GTX 1060 6Gb VGA

Asztali gép:

AMD Ryzen 5 2400G
memória 16Gb 2666 Mhz
128Gb PCIe NVMe SSD
Palit Nvidia GTX 1060 6Gb VGA

digiprime gamers choice 14 digiprime.hu

digiprime gamers choice 15 digiprime.hu digiprime gamers choice 16 digiprime.hu digiprime gamers choice 17 digiprime.hu

digiprime gamers choice 18 digiprime.hu

Elérkeztünk a teszt végére, ahol mindenki el tudja dönteni, mely választás áll hozzá közelebb. A tesztalany PC messze nem volt a legerősebb a kínálatból, ugyanis processzorból mind AMD mint Intel téren van jobb, illetve videókártyából is csak nagyon a peremet kóstolgattuk, viszont így van egy kicsi összehasonlítási alapunk. Köszönöm.

digiprime gamers choice 03 digiprime.hu digiprime gamers choice 07 digiprime.hu digiprime gamers choice 12 digiprime.hu

Az Gamer PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

Gamer PC-k

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?