DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Zen AiO ZN241ICGK – Határtalan látvány, gyönyörű design

asus zen aio zn241icgk digiprime.hu

Mivel eszméletlen ütemben felgyorsult a technikai fejlődés, rengeteg olyan termék kerül piacra a gyártók jóvoltából, ami szerves részét képezheti mindennapjainknak. Itt arra szeretnék célozni, hogy az All in One készülékek megjelenése nem most történt, viszont eljutottunk egy olyan pontra, hogy a vásárló nem akarja eldugni az említett gépet, hanem büszkén mutogatja mindenkinek a szerzeményt, esetleg munkagépet. Így el is érkeztünk tesztalanyunkhoz, ami az ASUS Zen AiO ZN241ICGK.

Az ASUS Zen AiO Minden egyben PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Zen AiO Minden egyben PC-k

asus zen aio zn241icgk 01 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 05 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 09 digiprime.hu

Egyre gyakrabban találkozhatunk kompakt számítógéppel mindennapjaink során. Szerintem ez eme kettő ok miatt következett be.

  • Az emberek mindenhova rohannak és így időt spórolva nem szeretnének a beüzemeléssel, kábelek rendezésével fölösleges időt tölteni.
  • A vásárolt termék, jelentős szerepet tölt be a nappali, szoba, munkahely kialakításában és nem szeretné ezt megtörni a mindenhol lógó kábelekkel, ormótlan gépházzal.

Őszintén kérdezem, ki ne szeretne egy ilyen masinát otthonába, munkahelyére? Óriási élmény vele a munka és itt gondolhatunk akár az óriási kijelzőre is, ami elérheti a 34” átmérőt. Persze, vannak kiknek nem felelne meg, viszont ez csak és kizárólag a hordozhatóság miatt lehet, ugyanis hardveresen, biztos kielégíti minden elvárásunk. Mielőtt rátérnék a belsőségekre, járjuk kicsit körbe. Adott egy óriási kijelző, aminek betekintési szöge 178 fok és az sRGB színskálának is fedi a 100%-át. A burkolat fém, illetve a talp egyetlen alumíniumtömbből készült, ami igen látványos és stabil megjelenést kölcsönöz, úgyhogy okunk nem lehet panaszra.

asus zen aio zn241icgk 04 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 06 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 11 digiprime.hu

A kijelző hátán helyezkednek el a csatlakozók, amivel nem voltak szűkmarkúak. Ami meglepő, hogy a USB 3.0 és USB C porton kívül, kapunk kettő darab teljes értékű HDMI-t, amiből az egyik egy plusz monitor csatlakozását teszi lehetővé, a másik pedig a gépünket váltja megjelenítő módba.

asus zen aio zn241icgk 13 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 08 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 12 digiprime.hu

A hardver nagyon jól lett összeválogatva, ugyanis mindenki megtalálhatja az igényeinek valót. Ha nem kell extra teljesítmény választhatjuk celeron, vagy pentium processzorral, de megtalálható az intel I sorozata is teljesen i7-ig. Memóriát 32 Gb-ig bővíthetünk, a háttértár pedig a megszokott kombó módon is kérhető, SSD és HDD variációjával. Abban az esetben ha ez nem lenne elég opcionáliasan az Nvidia is részvételét teszi, méghozzá a GTX 930 GPU-val.

asus zen aio zn241icgk 02 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 10 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 03 digiprime.hu

A leggyakoribb esetben üzleti célra fogják megvásárolni a cikk-ben szereplő gépeket, de minden konzumer felhasználóhoz szólok, nem kell félni, nyugodtan be lehet tenni a nappaliba a Vivo Aio-t, mert csak ékesíteni fogja megjelenésével. Gondoljunk csak bele, egyetlen tápkábel elég az üzemeléshez, mert minden más a számítógép részét képezi. Köszönöm a figyelmet.

asus zen aio zn241icgk 14 digiprime.hu asus zen aio zn241icgk 07 digiprime.hu

Az ASUS Zen AiO Minden egyben PC-k teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Zen AiO Minden egyben PC-k

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?