DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Vivobook Max X541UV – Szórakoztatásra tervezve

asus vivobook max x541uv digiprime.hu

Üdvözlök mindenkit! Ebben a cikkben nem is csak bemutatni szeretnék egy újabb gépet, hanem átbeszélni azt, hogy kinek és miért jó az, ha az Asus Vivobook MAX-ot választja, ugyanis egyre jobban mosódnak össze a felhasználási igények és egyre nagyobb szükség van hasonló gépekre.

Az ASUS Vivobook Max X541UV laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Max X541UV laptop

asus vivobook max x541uv 11 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 01 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 14 digiprime.hu

Miért is írom ezt? Azért, mert egyre többen szeretnének munka esetleg otthoni notebookkal játszani, mert ugye mindenkiben ott a gyerek. Egyre többen szeretnének utazás közben filmet nézni, zenét hallgatni, esetleg otthon multimédiás központként használni ilyen csodákat. És így már nem lehet leszögezni, hogy mely gyártó, mely terméke milyen kategóriába esik. Gondoljunk csak a Vivobook Pro-ra, ahol is az üzleti szféra is belefér, matt kijelző, újlenyomat olvasó, kecses vékony kivitel, bővíthetőség, ugye. Viszont a hardver tekintetében néhány gamer notebookot megszégyenítő tudással rendelkezik, HQ processzor, GTX-es videókártya, de abból is a 1050 4 gb-t. Erről beszélek Én és így érkezünk el alanyunkhoz. Ez a masina az ár érzékenyeket fogja először megérinteni, merthogy nem kell 2-vel kezdődnie a vételárnak ahhoz, hogy egy használható és élvezhető terméket vásároljunk, illetve hardver tekintetében óriási a választék. Az ASUS VivoBook Max sorozatú laptopok Silver Gradient (ezüst), Chocolate Brown (csoki barna), Aqua Blue (víz kék), White (fehér), és Red (piros) színekben kaphatók, ami talán még sok is.

asus vivobook max x541uv 03 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 09 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 10 digiprime.hu

Felhasználás tekintetében mindenkit meg fog győzni, ugyanis a multimédia tartalmak mesésen futnak a Tru2Life és a SonicMaster-nek hála, illetve az ICEpower technológiát használva. A hardver pedig probléma nélkül kiszolgálja az igényeket. Otthoni alap felhasználásra választhatjuk az Intel i3 processzorát. Amennyiben erősebb igények kielégítését tervezzük az i5 CPU biztos nem fog minket cserbenhagyni, de a maximalisták is megnyugodhatnak, ugyanis az i7 folyamatos műveletkezelést tesz lehetővé. Memóriát maximálisan 16gb-ig bővíthetünk, háttértárnak pedig választhatunk akár SSD-t, akár HDD-t. Aki pedig szeretne unalmas pillanataiban picit játszani, az Nvidia GTX 920 videókártya fogja segíteni az adatok gyorsabb feldolgozását.

asus vivobook max x541uv 07 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 08 digiprime.hu

Csatlakozókból minden elvárhatót megkapunk, ami talán még pozitívum, hogy VGA kimenettel is rendelkezünk, ami nagyon sok projektor kedvelőnek megfoglya dobogtatni a szívét, viszont a teljes értékű HDMI port sem hiányozhat a felhozatalból.

asus vivobook max x541uv 05 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 12 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 06 digiprime.hu

Szóval, összegezve ez a család nagyon sok felhasználási feltételnek megfelel, így aki nem ultrabook-ot, vagy Gamer gépet szeretne dédelgetni, nyugodt szívvel választhatja. Nem kell attól félni, hogy olcsó húsnak híg a leve. Nagyon jó az anyaghasználat és a kivitelezés is, ami egyre több embernek határozza meg vásárlási irányát. Nagyon köszönöm.

asus vivobook max x541uv 02 digiprime.hu asus vivobook max x541uv 13 digiprime.hu

Az ASUS Vivobook Max X541UV laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook Max X541UV laptop

 

2012 - 2019 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?