DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ACER Nitro 5 AN515 – A kecses Gamer notebook, amit semmi nem tarthat vissza

acer nitro 5 digiprime.hu

Az előző cikkben a belépő és az egyik legköltséghatékonyabb gépet vizsgáltuk át és most az Acer által tervezett vetélytárson a sor. Nézzük, mivel kényeztet minket ebben a kategóriában a gyártó.

 

Az ACER Nitro 5 AN515 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Nitro 5 AN515 laptop

acer nitro 5 01 digiprime.hu acer nitro 5 04 digiprime.hu

Ezen tesztben nehéz dolgom lesz, ugyanis a jelen alanyunk kettő belsővel érkezik, míg külsöjük teljes mértékben megegyezik. Így szokásos módom kezdem a külső körbejárását. Mondhatjuk, hogy a fekete szálcsiszolt burkolat a piros zsanér elemmel a luxus vonalat tartja szem előtt, de ez nem így van, ugyanis a Nitro 5 felső kategóriája bizony a játékosokat célozza meg, méghozzá igen stílusos köntösben. Amint kinyitjuk a gépet, azonnal rá is jövünk, hogy igen, ez gamer. A piros billentyűzet és a megegyező színű touchpadot szinte keretek közé záró körvonal, ami igen agresszívvá teszi kívülről visszafogott masinánkat. A kijelző a már megszokott módon matt, ugyanis zavaró lenne játék közben a fényes felületet nézni.

acer nitro 5 02 digiprime.hu acer nitro 5 03 digiprime.hu

Ahogy említettem, hardver tekintetében szinte minden érdeklődőt meg tudunk vele fogni, ugyanis elérhető i5 és i7 nyolcadik generációs notebook U és i5, illetve i7 HQ processzorral. Memória tekintetében 8, 12 és 16Gb-al tudjuk kérni választottunk. A háttértár pedig a megszokott Gamer módon lehet SSD és HDD kombó, illetve csak SSD, vagy csak HDD is, de ebben csak a képzelő erőtök szab határt :). A GPU amiben óriási különbséget fedeztem fel, merthogy kérhetünk Nvidia MX 150 szerelt, vagy Nvidia 1050 TI-al szerelt vadállatot is. Itt azért tudjuk mely kártyával szerelt konstrukció célozza meg a játékos közönséget. Amit kihagyott a gyártó, viszont nem is tudom mikor használtam utójára és szerintem más sem tudná megmondani, na de miaz? A DVD író/olvasó, így van. A képet IPS panel biztosítja számunkra, így egy rossz szavunk sem lehet. Illetve ami nagyon fontos az a hűtés, ugyanis kettő ventilátor teszi jég hideggé szerelmünk.

acer nitro 5 05 digiprime.hu acer nitro 5 06 digiprime.hu

Csatlakozókból megkapjuk az amit megkövetel a haza. USB-ből rendelkezésünkre áll három, illetve a szuper gyors USB C, illetve egy teljes értékű HDMI is. A vezetéknélküli kapcsolat sem hiányozhat, miből is a bluetooth 4.0, a wifi pedig gigabites, amit úgy tettek még biztosabbá, hogy a kijelző jobb és bal felén is helyet kapott egy-egy vevő.

acer nitro 5 08 digiprime.hu acer nitro 5 09 digiprime.hu

Mivel rengeteg specifikációs változattal elérhető alanyunk, viszont mind ugyan abban a kinézetben, ezért csak örülni tudok. Ha picit belegondolunk, hogy nem mindenki tudja, vagy nem akarja megfizetni a felső kategóriát, viszont kinézetben mégis igényes elvárásai vannak, nekik a legmegfelelőbb ez a választás, mert a pénzéért biztos, hogy egy jól megtervezett és összerakott notebookkal lesz gazdagabb, amennyiben pedig a 1050-nel szerelt változat kerül vásárlásra, akkor erőben sem lesz hiány és ez jó.

acer nitro 5 07 digiprime.hu acer nitro 5 10 digiprime.hu

Az ACER Nitro 5 AN515 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Nitro 5 AN515 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?