DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS ROG GL553 – Belépő szintű kis akaratos

asus rog gl553 digiprime.hu

A játékosok ezen gépe lesz az a választás, amit a legtöbben preferálnak, ugyanis árban és teljesítményben az egyik legvásárlóközelibb gép. Viszont lentebb minden információt és tapasztalatot megosztok veletek.

 

Az ASUS ROG GL553 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ROG GL553 laptop

asus rog gl553 09 digiprime.hu

Egy belépő szintű Gamer gépet szeretnék bemutatni mindenkinek az Asus Rog GL553 személyében. Jogos a kérdés, hogy miért írtam bele a főcímbe az akaratost. Egy rövidke történetet gyorsan elmondok. Egy nagyon kedves ismerősöm nevezte akaratosnak autóját. Mikor megkérdeztem, miért hívja így, Ő azt válaszolta, látod Te ezt az autót, kicsi és olyan kis esetlen, viszont nagyon akar menni, így mikor vezetem, igazából csak engedem, had menjen. Pontosan ez a helyzet jelenlegi tesztalanyunkkal. Abban az esetben, ha kihívás elé állítjuk, meglepetéseket fog okozni, mindenkinek.

asus rog gl553 06 digiprime.hu

Külsejét tekintve nagy újdonságot nem fogunk észrevenni. Maradt a Gamer design, a fém burkolat, és a korrekt kinézet, viszont az Asus-tól ez a minimum, amit elvárunk a kategóriában, persze tartják is a lépést. A kijelző viszont a 15,6” méretet kapta, ami nem mondható nagynak és mivel a teljesítmény is bőven elfogatható, így nagyon kíváncsi lennék, hogy tudják ilyen jól megoldani a hőelvezetést. Sokan azt mondhatják, hogy Nvidia 1050, mennyé már, nem fog rajta futni semmi. El kell keserítenem ezeket az embereket, ugyanis meglepően futtat mindent, amire szükségünk lehet. Persze, az újabban megjelent AAA játékokat nem maximális beállításon viszi, de nem lehet okunk látványban panaszra.

asus rog gl553 04 digiprime.hu asus rog gl553 08 digiprime.hu

Vásárlákor nagyon sok variáns közül választhatunk. Elérhető i5 és i7 hetedik generációs HQ processzorral, illetve memóriából akár 4Gb-tól egészen 32Gb-ig bővíthetjük. Háttértár a már megszokott módon, SSD és HDD kombinációjával bármilyen formátumban. A GPU-t tekintve csak Nvidia 1050 TI-al szerelt gépet kérhetünk, viszont ez a belépő kategóriának teljesen megfelel. Akkumulátorból egy elfogatható 4 cellás került beépítésre, aminél ne lepődjünk meg, de nem fog órákon átívelő üzemidőt biztosítani. A mérete meglepő, ugyanis mindössze 30 mm a magassága és 2,5 kg súlyú, ami szerintem baráti.

asus rog gl553 02 digiprime.hu asus rog gl553 03 digiprime.hu

Adatátviteli portokból annyit nem kapunk mint egy nagyobb testvérnél, viszont ebben az esetben sem érezzük magunkat elhanyagolva, ugyanis az orrunk alá tolnak három darab USB 3.0-t, egy USB C-t, illetve egy teljes értékű HDMI-t. A szokásos kártyaolvasó is megtalálható a már megszokott helyen a vezeték nélküli kapcsolatokkal együtt, itt gondolok a bluetooth-ra illetve a gigabites Wifi-re.

asus rog gl553 01 digiprime.hu

Összegezve Én úgy gondolom, hogy mint árát, mint teljesítményét tekintve egy nagyon jó notebook-ról beszélhetünk a GL553-al kapcsolatban. Akár rakhatnék tesztképeket is, de azt úgyis rengeteget találtok a neten, és nagyon sokan úgyis utána olvastok több oldalon is az adott terméknek. Viszont az biztos, hogy Én csak pozitív dolgokat tudok nyilatkozni az akaratossal kapcsolatban. Amennyiben viszont szeretnétek mégis tesztvideókat és tesztekről képeket, csak jelezzetek számunkra és kívánságotok, parancsként fogadom.

asus rog gl553 05 digiprime.hu

Az ASUS ROG GL553 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ROG GL553 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?