DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ACER Predator Helios 300 – Egy igazi ragadozó újragondolva az Acer-től

acer predator helios 300 digiprime.hu

A predator sorozat, méltán kapta meg a ragadozó nevét. A szellőzők kialakítása, a fekete szálcsiszolt külseje és leginkább a burkolat alatt szunnyadó erő miatt tekinthetjük Őt igazi Gamer gépnek.

Az ACER Predator Helios 300 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Predator Helios 300 laptop

acer predator helios 300 01 digiprime.hu

Mint tudjuk az Acer berkein belül, a Predator képviseli a Gamer kategóriát és legyünk őszinték ezt nagyon jól csinálja. Az egyedi kinézete azonnal magára vonzza a tekintetet. Mikor megvásároljuk a választott csodát, egy visszafogott fekete, már-már átlagos dobozban vehetjük át, viszont a meglepetés ezt követően fogad minket. Amint kinyitjuk Pandora szelencéjét, egy kifejezetten prémiumérzés fog el minket, ugyanis gépünk elszeparálva kapott helyet egy újabb, de csak az ő számára kialakított nyughelyen. Ezzel személy szerint engem kilóra megvettek.

acer predator helios 300 02 digiprime.hu

A kijelző hátát és a billentyűzetet fekete szálcsiszolt fém burkolat öleli körbe. Csak a gép alja és a monitorunk kapott műanyag borítást, viszont ezt nagy valószínűséggel a könnyebb szervizelés és bővítés miatt. A gép hátsó részén található hőkivezetés egy piros „kerettel” van körbe határolva, ami ad számunkra egy „azta” érzést. A hátlapon szokásosan megkapjuk a Predator logót, illetve az említett kiírást, ami a képernyőnk alatt is szerepel. A súly az, ami az átlag felhasználók szinte első kérdése szokott lenni. Na igen, nem éppen egy könnyű jószágról beszélünk, viszont ha belegondolunk, könnyebb formában nem is lehet megoldani. Azért tartsuk szem előtt, hogy ezek a notebook-ok majdnem egy asztali gép teljesítményével rendelkeznek és összehasonlítva már nem is tűnnek súlyosnak.

acer predator helios 300 06 digiprime.hu

Itt is több specifikációval lehet hozzájutni a kiszemelt áldozathoz, így ami befolyásolhat minket az a zsebünk mélye. A Predator elérhető i5 és i7 változatban is, viszont mind két esetben hetedik generációra számíthatunk. Memóriát is kedvünk és felhasználási igényünk szerint találunk, akár 8Gb-tól teljesen 32Gb-ig. A háttértár esetében a már megszokott módon oldhatjuk meg. Kérhetjük SSD és HDD kombinációval és úgyis, hogy vagy az egyik, vagy a másik változatával, de ez tényleg csak egyén függő. Ami pedig egy játékra tervezett gép vénáját adja a GPU, miből egy gyártón belül kettő típusból választhatunk, ami egy 1050 TI, illetve egy 1060 6G.

acer predator helios 300 03 digiprime.hu acer predator helios 300 04 digiprime.hu

Térhetünk is rá a csatlakozókra, mikből azért jelen esetben nem vagyunk túlságosan bőrére eresztve. Kapunk egy darab USB 3.0-t és mellé kettő darab 2.0-t, illetve egy USB C-t. Akik a régebbi modell esetében azért választották az Acer ezen gépét, mert teljes értékű display port volt rajta, sajnos most csalódni fognak, ugyanis csak egy HDMI csatlakozót kapott. A vezeték nélküli kapcsolat az elvárható, a bluetooth és a gigabites Wifi tekintetében, illetve ami nagyon fontos, hogy hangzásban egyszerűen álleejtő. Nem tudom milyen hangszórók kerültek bele, de az előd is gyönyörű szépen szólaltatott meg minden hangot, ami elhagyja a hangkártyát.

acer predator helios 300 05 digiprime.hu

Elérkeztünk a végszóhoz és nem is tudom, mit gondoljak. Nagyon meggyőző a Predator külsejét és belsejét tekintve is, viszont amit hiányoltam az a kevés USB, illetve abból is kettő a régebbi generáció. Teljesítményét tekintve csak ajánlani tudom minden Gamer társamnak, ugyanis csalódni biztos nem fog benne senki.

acer predator helios 300 07 digiprime.hu

Az ACER Predator Helios 300 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ACER Predator Helios 300 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?