DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

HP Envy 15 X360 Touch – A stílus és erő ötvözete, akár nyolcadik generációs Intel processzorral.

hp envy 15 x360 touch digiprime.hu

Egy újabb drágaszággal érkeztünk, ami az otthoni felhasználást célozza meg, viszont adottságait tekintve az üzleti szférában is gond nélkül megállja a helyét.

 

Az HP Envy 15 X360 Touch laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

HP Envy 15 X360 Touch laptop

hp envy 15 x360 touch 01 digiprime.hu

Szokásosan kívülről kezdjük a körbejárást, ami jelenlegi alanyunknál fontos is, mivel szemet gyönyörködtetően néz ki. Csak ajánlani lehet minden embernek, aki igényes otthoni felhasználásra vágyik, vagy az üzleti szférában tevékenykedik és szüksége van egy megbízható megjelenésében visszafogott teljesítményben mégis erős gépre. Itt meg is kapjuk az említett elvárásokat, akár Női, akár Férfi szemmel tekintünk vásárlás elé.

hp envy 15 x360 touch 04 digiprime.hu hp envy 15 x360 touch 05 digiprime.hu

De kezdjünk is bele. A külső igényesen kidolgozott fém borítás, amit csak a kijelzőt körül ölelő fekete káva tör meg. A billentyűzet kényelmes, szigetes kiosztással helyezkedik el a neki szánt területen, illetve led világítást is kapott, ami csak tovább növeli a prémium érzetet. Hardver tekintetében sem lehet okunk panaszra, ugyanis választhatunk i5, és i7, illetve hetedik és nyolcadik generáció között. Memória tekintetében 8gb a legelterjedtebb, de a bővítés is probléma nélkül megoldható. Grafikus processzor tekintetében egyre több gyártó választja az Nvidia MX150 változatát, ami csak jó hír a legtöbb felhasználónak, ugyanis meglepő adottságokkal ruházza fel az adott gépet.

hp envy 15 x360 touch 06 digiprime.hu

Csatlakozók terén megkapjuk az elvárható és szükséges mennyiséget. Rendelkezésünkre áll kettő USB 3.0, és egy USB C, illetve egy teljes értékű HDMI. Nagy valószínűséggel nem is használunk egyszerre több kiegészítőt, ugyanis vezeték nélkül kapcsolaton egyre több eszköz érhető el, de ha mégis, az említett USB C mindent helyettesíthet. Ami talán már megszokott, viszont említésre méltó, az a hang. Akár zenehallgatás, akár csak egy rövid videó megnézése esetén is korrekt teljesítmény kényezteti fülünk a Bang & Olufsen részvételének hála.

hp envy 15 x360 touch 02 digiprime.hu hp envy 15 x360 touch 03 digiprime.hu

Mivel a vásárlók bizonyos rétege egyre nagyobb odafigyelést szentel a kinézetre, ezért hála a gyártók odafigyelésének, rengeteg stílusos gép kerül piacra. A bemutatásban szereplő HP Envy is egy ilyen gyöngyszem. Csak javasolni tudom minden felhasználónak, aki átlagon felül figyel a megjelenésre, mégis szüksége van teljesítményre.

Az HP Envy 15 X360 Touch laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

HP Envy 15 X360 Touch laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?