DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS Vivobook 15 X542UN – Stílus és erő majdnem minden felhasználásra

asus vivobook 15 x542un digiprime.hu

Ismételten egy ASUS notebookot mutatunk be, ami egy igazi kis méregzsák, de mindjárt megtudjátok, hogy miért is mondom ezt.Az ASUS Vivobook 15 X542UN laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook 15 X542UN laptop

asus vivobook 15 x542un 03 digiprime.hu

Kezdjük megszokottan a külsővel, ugyanis mostanában, mint hölgyeknek, mint férfiaknak fontos a megjelenés. Egyre gyakrabban találkozunk színes notebookkal, ami kedvező mind két nemre tekintve. Ez azt jelenti, hogy a hölgyek, akik tudásban egy megfelelő erős konstrukciót keresnek, már nem csak a szürke ötven árnyalatából tudnak választani, hanem fehér, vagy a merészebbek akár pirosat is birtokolhatnak.

asus vivobook 15 x542un 04 digiprime.hu

Így el is érkeztünk bemutatkozó alanyunkhoz, ami jelen esetben pont egy szürke, de adott a fentebb említett két szín is. A Vivobook család kialakításában hajaz a nagytestvérre, viszont anyaghasználatában, exkluzivitásában nem éri el a Zenbook-ot. Kiválasztott gépünk borítása jó minőségű műanyag. Nem kelti silány összerakás érzetét, így nem kell rosszra gondolni. A kijelző háta egy körkörösen „textúrázott” fedelet kapott, ami nagy jól mutat, és nem vonzza azokat a fránya ujjlenyomatokat sem. A billentyűzet körüli rész is megkapta a hátlap színét csak a fekete gombok törik meg az összképet. Viszont az alsó borítás bármelyik színt választjuk biztos, hogy fekete lesz, nem tudom, hogy ez a dizájn miatt ilyen, vagy szerelési funkció miatt maradt fekete, de így is korrekt látvány fogad minket minden használat esetén.

asus vivobook 15 x542un 06 digiprime.hu

A hardver szempontjából lefedik az otthoni felhasználás teljes skáláját. Megtalálható az I5, és I7, hetedik és nyolcadik generációja. Ram tekintetében 4Gb a minimum, de bármikor bővíthető a négyszeresére, ami teljesen elfogatható. Háttértár terén 2,5” hellyel van ellátva, így vagy nagy kapacitással rendelkező HDD-vel, vagy villámgyors SSD-vel is kérhetjük. És megérkeztünk a meglepetéshez, ugyanis minden konfiguráció megkapta az Nvidia új GPU-ját, az MX 150-et, ami teljesen korrekt felhasználást biztosít, persze nem teljes részletességben, de játékok futtatására is alkalmas. A kijelző elérhető Full HD és HD Ready felbontásban is, viszont a jó hír, hogy matt, így a tükröződésmentesség kipipálva.

asus vivobook 15 x542un 01 digiprime.hu asus vivobook 15 x542un 02 digiprime.hu

Csatlakozók terén bőségesen el vagyunk látva. Találhatunk USB 2.0-t, és USB 3.0-t, illetve az új USB C portot is, ami thunderbolt képességgel nem rendelkezik, viszont minden más előnnyel igen. Amennyiben több monitoron dolgozunk, akkor sincs semmi probléma, mert teljes értékű HDMI és még VGA is kapott helyet a masina oldalán.

asus vivobook 15 x542un 05 digiprime.hu

Véleményem szerint ez egy nagyon jó választás mindenkinek, aki nem szeretne sokat költeni, viszont szüksége van egy megbízható és bővíthető gépre, az pedig, hogy három szín közül választhatunk csak hab a tortán.

Az ASUS Vivobook 15 X542UN laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Vivobook 15 X542UN laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?