DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS ZenBook Flip 15 UX561UA - Megérkezett a legnagyobb teljesítményű Zenbook Flip

asus zenbook flip 15 ux561ua digiprime.hu

Megérkezett boltunkba az eddigi legelegánsabb és legkifinomultabb Zenbook, ami egyben a legnagyobb teljesítményű ZenBook Flip. 8.generációs Intel Core i7 processzora, SSD+HDD kombinációja garancia a sikerre.

 

Az ASUS ZenBook Flip 15 UX561UA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ZenBook Flip 15 UX561UA laptop

A Designer erőgép, Asus Zenbook FLIP 15 UX561UA.

Technikai paraméterekkel nem szeretnélek traktálni titeket, ezért magát a gépet mutatom be nektek, felhasználói szemszögből.

asus zenbook flip 15 ux561ua 01 digiprime.hu

A notebook minden tekintetben a minőséget tükrözi, ahogy már meg szokhattuk a Zenbook sorozattól. A teljes fém borítás, az ultravékony kivitel és a Multi-touch képernyő minden ínyenc elvárását kielégíti. Felhasználás tekintetében akár üzleti, akár konzumer felhasználásra elegendő a teljesítménye, mire bővebben egy picit lentebb térünk ki. A ZenBook Flip 15 hihetetlenül erős és tartós ötvözetet használ 360°-os állítható zsanérmechanikájában is, illetve két exkluzív és elegáns színben, két különböző textúrával érhető el: Tiszta ezüst (Pure Silver) és Füst szürke (Smoky Grey).

asus zenbook flip 15 ux561ua 15 digiprime.hu

„Az Asus Zenbook FLIP 15 minden tekintetben a minőséget tükrözi”

Teljesítményét tekintve több specifikáció érhető el. A processzor adott az I7 nyolcadik generáció részéről, viszont a továbbiakban választhatunk akár 8, akár 16 Gb ramot. Háttértár tekintetében nagyobb szabadságra számíthatunk. Itt felhasználás tekintetében érdemes választani az SSD, és HDD méretében, ugyanis mind kettő megtalálható a masinában. Aki csak a rendszer és a szükséges irodai szoftverek használatára szeretné használni az SSD gyorsaságát, nekik a leg kisebb tároló kapacitású lesz a megfelelő választás (128Gb), ugyanis a mentéseknek ott a jól bevált akár 2 Tb méretű HDD. Akik viszont rengeteg programot futtatnak és minden esetben a lehető leghamarabb szeretnének végezni egy adott feladat betöltésével és mentésével, nekik adott akár a maximális 512Gb m.2 PCI SSD, minek a sebességére nem szeretnék kitérni, de higgye el mindenki, nagyon gyors.

asus zenbook flip 15 ux561ua 04 digiprime.hu asus zenbook flip 15 ux561ua 05 digiprime.hu

A kinézetében és anyaghasználatban már-már tökéletes Zenbook a szükséges csatlakozók terén is bőségesen el van látva. Kapunk 2db USB 3.0 csatlakozót, illetve abban az esetben, ha nem lenne elég a saját FHD IPS (ami 100%-ban lefedi az SRGB színskálát) kijelző, külső monitor, tv használatát megoldhatjuk a teljes értékű HDMI porton, illetve USB C-n keresztül is. Ezeken felül pluszba, mint biztonsági funkció megkapjuk az ujjlenyomat olvasót, mellyel nem csak gépünk, de adatainkat is védhetjük.

asus zenbook flip 15 ux561ua 11 digiprime.hu asus zenbook flip 15 ux561ua 12 digiprime.hu

Összegezve, nagyon letisztult, és anyaghasználatban is egy tökéletes ultrabook-ot kapunk, ami a külcsínyen túlnézve bődületes tartalékokkal rendelkezik. Ajánlani tudom minden konsumer, és üzleti felhasználónak, akiknek sokat számít a kinézet.

asus zenbook flip 15 ux561ua 02 digiprime.hu asus zenbook flip 15 ux561ua 03 digiprime.hu
asus zenbook flip 15 ux561ua 07 digiprime.hu asus zenbook flip 15 ux561ua 08 digiprime.hu
asus zenbook flip 15 ux561ua 09 digiprime.hu asus zenbook flip 15 ux561ua 10 digiprime.hu
asus zenbook flip 15 ux561ua 14 digiprime.hu

Az ASUS ZenBook Flip 15 UX561UA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS ZenBook Flip 15 UX561UA laptop

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?