DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

ASUS P2440UA – Tökéletes megoldás kis- és közepes vállalkozásoknak

asus p2440ua digiprime.hu

Üzletünkben elérhető az Asus PRO sorozatának új modellje, ami pénztárcabarát árának és nagy teljesítményének köszönhetően remek választás lehet kis- és közepes vállalkozások számára. Szálcsiszolt textúrái és ergonomikus tervezése által már a külseje is igen megnyerő és ezt csak tovább fokozza, ha jobban megvizsgáljuk a készüléket.

Az ASUS P2440UA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS P2440UA laptop

asus p2440ua 01 digiprime.hu

A professzionális kinézetet a szálcsiszolt textúrák, karcálló bevonatú LCD kijelző és az ergonomikus tervezés együttese eredményezi. Egy darabból kialakított formája elegáns megjelenést biztosít a modell számára. Billentyűzete különálló gombos és egy darabból készült. Méreteit tekintve 34cm *24cm *2,4cm, súlya pedig nem éri el a 2kg-t (1,99kg).

asus p2440ua 02 digiprime.hu

A P2440-es laptop jobb oldalán található egy USB 2.0, egy kombinált jack, DVD-meghajtó, valamint egy Kensington-lock, míg a baloldalon 3 darab USB 3.0, egy LAN, egy HDMI, valamint egy VGA csatlakozó.

asus p2440ua 03 digiprime.hu asus p2440ua 04 digiprime.hu

Kijelzője 14”-es méretű Full HD felbontásra képes LED megvilágítással, matt felülettel. A billentyűzet kialakítása megfelelő, használata igen kényelmes. A touchpad mérete és használata szintén nagyon kedvező, számos gesztust képes alkalmazni. Az egyszerűen kivehető akkumulátornak köszönhetően könnyen cserélhetjük, vagy akár kivehetjük az akkumulátort, ha nincs rá szükségünk ezzel is növelve az élettartamát. A P sorozat tápcsatlakoztató-riasztási funkciója figyelmezteti a felhasználót, ha a tápegység nincs csatlakoztatva vagy esetleg meghibásodott, csökkentve így a hirtelen kikapcsolás veszélyét. A Wake-on-LAN szolgáltatással a készülék egy hálózati üzenet segítségével elindítható, ami távoli karbantartásnál és támogatási feladatoknál nagyon hasznos lehet.

asus p2440ua 05 digiprime.hu
asus p2440ua 06 digiprime.hu asus p2440ua 07 digiprime.hu

Az Asus Pro P2440-es típusa 2 wattos hangszórókkal rendelkezik, található a készüléken ujjlenyomat-olvasó is. 802.11AC-s wifivel és Bluetooth 4.1-el van szerelve. Az általunk tesztelt modell 7. generációs Intel Core i5 CPU-val érkezik, ami egy 2 magos, 4 szálon futó processzor. Alap órajele 2,5GHz, ami 3.1 GHz-ig turbózható. 4GB memóriánk alaplapra integrált, ami az egy bővítő slotnak köszönhetően akár 20Gb-ig is bővíthető. Az 1000GB-os HDD-n könnyen el tudjuk tárolni minden adatunk, de ha fontosabb lenne a sebesség, üzletünkben akár SSD-re is tudjuk cserélni. Egy teljes töltéssel akár 15 óráig is bírhatja hálózati forrás nélkül. A készülék gyárilag a Linux Endless verziójával érkezik, így a Windows telepítését a felhasználónak kell megoldani, vagy akár boltunkban is megvásárolhatja a kíván operációs rendszert, amihez telepítést is kérhet.

asus p2440ua 08 digiprime.hu asus p2440ua 09 digiprime.hu
asus p2440ua 11 digiprime.hu

Összegezve, az Asus P2440 business laptopról leginkább az mondható el, hogy teljesíti a célszegmens igényeit, tehát kitűnő választás kis- és középvállalkozások számára. Mindent tud, amit egy ilyen célcsoportnak szánt gépnek tudni kell és mindezek mellett pénztárca barát is. Külsejét tekintve elegáns, hardvere erős, így tulajdonképpen egy minden igényt kielégítő üzleti modellt kapunk a pénzünkért cserébe.

asus p2440ua 10 digiprime.hu

Az ASUS P2440UA laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS P2440UA laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?