DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

HP 15 – Jó áron jó minőség

hp 15 digiprime.hu

A HP 15 sorozat számos konfigurációban hozzáférhető a piacon. Egyszerű kétmagos CPU-tól kezdve az i7-ig minden megtalálható a palettán. Integrált grafikus megjelenítőtől a Radeon kártyáig. Ezen kívül létezik SSD-s és HDD-s verziója is a sorozatnak, tehát tényleg csak a felhasználón múlik milyen paraméterekkel akarja kézhez kapni a gépet.

Az HP 15 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

HP 15 laptop

hp 15 14 digiprime.hu

A csomag se kívül se belül nem rejt különösebb említésre méltó dolgot. Egy szürke HP logóval ellátott dobozban érkezik a gép és a töltőn valamint hivatalos papírokon kívül nem rejt semmit.

hp 15 01 digiprime.hu hp 15 02 digiprime.hu

A gép alsó és felső része is műanyag. A fedlap textúrázott szürke műanyag és a közepén a HP logó szerepel. Az alja sima fekete műanyag, különösebb dolgot nem rejt. Két hangszóró nyílás, valamint érdemes megemlíteni a kivehető akksit. A készülék mindössze 2kg-ot nyom.

hp 15 03 digiprime.hu hp 15 04 digiprime.hu

hp 15 05 digiprime.hu

A gépet ha szétnyitjuk, kicsit elegánsabb, alumínium hatású dizájnt kapott. A billentyűzet használata nagyon kellemes, válaszideje gyors. Fekete alapon fehérek a jelzések, háttérvilágítás nincs. Helyet kapott a numerikus rész is. A touchpad mérete megfelelő az alján található két különálló gomb.

hp 15 08 digiprime.hu hp 15 17 digiprime.hu

A két oldalán találhatóak a portok. Bal oldalán van a töltő csatlakozója, egy VGA, Fast Ethernet, HDMI, USB 3.0, USB 2.0 és egy combo-audio jack csatlakozó. Jobboldalán pedig SD-kártya olvasó, egy USB 2.0, az optikai meghajtó és a Kensington lock.

hp 15 06 digiprime.hu
hp 15 07 digiprime.hu

A gép kijelzője matt 15,6”-es full HD felbontást biztosít (1920x1080). A képernyő tetején található beépített webcam 1280x768-as felvételeket képes készíteni.

hp 15 10 digiprime.hu

A készülék zsanérjai szintén műanyagok, semmi különös nincs bennük.

hp 15 12 digiprime.hu hp 15 13 digiprime.hu

Mint említettük megannyi konfiggal lehet rendelni a gépet a mi tesztgépünk i5-7200U procival rendelkezik. Ez a proci kétmagos és négy szálon működik. Alapfrekvenciája 2,5GHz, ami 3,1GHz-ig turbózható. A memóriáról annyit érdemes tudni, hogy DDR4-et használ és 32GB-ig bővíthető maximálisan. Vannak olyan konfigok ami kizárólag M.2-es SSD-t használnak és vannak, amelyek 2,5”-es HDD-t. Kettő együtt sajnos nem lehetséges ennél a sorozatnál. A mi készülékünk AMD Radeon R7 M440 kártyát használ, ami 4GB DDR3 memóriával rendelkezik.

hp 15 15 digiprime.hu hp 15 16 digiprime.hu

Aki HP párti az biztosan meg fogja találni a számára megfelelő konfigot és a várt minőséget kapja. Mivel árban is nagyon korrekt sorozatról beszélünk így a HP rajongókon kívül mindenki másnak is ajánljuk a sorozat tagjait.

hp 15 11 digiprime.hu

Az HP 15 laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

HP 15 laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?