DiGiPrime.hu

Váltás asztali verzióra Regisztráció Bejelentkezés

Mik is azok a „refurbished laptopok”?

refurbished

Olyan felújított, újracsomagolt termékek, amelyeket visszaküldtek a gyártónak, azért, mert az eredeti megrendelést visszamondták, esetleg mást választottak helyette.
Ilyen esetekben előfordulhatott, hogy a dobozt felbontották, esetleg kisebb sérülés, minimális esztétikai hiba esett a dobozon (pl. a visszaszállítás során a csomag doboza koszos lett), azonban fontos kiemelni, hogy ez semmiben sem befolyásolja a készülék teljesítményét vagy működését.

Az ASUS Refurbished laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Refurbished laptop

Minden „refurbished” terméket az ASUS bevizsgált, felújított és tanúsítvánnyal látott el. A „refurbished” készülék apró hibájából adódóan nem adható el újként, éppen ezért tudsz rajta több tízezer forintot spórolni!

A „refurbished” kategória az egyik legnépszerűbb család a kínálatunkban.
Korlátozott mennyiség áll rendelkezésre (sok esetben típusonként csak 1 darab!) és rendkívül kedvező az áruk, ezért nem érdemes sokat várni, javasoljuk, hogy add le minél hamarabb a megrendelésed, hiszen hosszútávon nem fogod megtalálni a kínálatban!

Minden „refurbished” termékre garanciát vállal az ASUS, így nincs mitől tartanod! A garancia időn belül és azon kívül is az ASUS Technical Support-tól tudsz telefonos vagy e-mail-es segítséget kérni!

Mi lesz a csomagban? Attól, hogy egy készülék felújított, természetesen minden tartozékot meg fogsz kapni hozzá: hálózati adaptert, akkumulátort, tápkábelt!

Foglaljuk gyorsan össze, hogy miért is éri meg ez Neked!

  • Remek áron juthatsz hozzá laptopodhoz!
  • Garanciát vállal az ASUS a készülékedre!
  • Technikai segítségnyújtás telefonon és e-mailban, csak úgy, mint az új laptopok esetén!

Az ASUS Refurbished laptop teljes kínálatát a DigiPrime laptop bolt és webáruházban a linkre kattintva találod:

ASUS Refurbished laptop

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telszam mobile ugyfelszolg mobile

2012 - 2016 © DiGiPrime.hu
Optimized for Google Chrome

Fel Asztali változat

boutique Biztos benne, hogy szeretne átváltani az asztali verzióra?